Kesätyö 2021: LH PHKS - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia Lahdessa ja ympäryskunnissa.

Haemme kesäsijaisuuksiin LÄHIHOITAJIA Päijät-Hämeen keskussairaalaan Lahteen. Olemme Suomen toiseksi suurin keskussairaala ja meillä on edustettuna 40 eri erikoisalaa.

Palkkaamme kesätyöntekijöitä tarpeen mukaan eri yksiköihin. Tällä hakemuksella voit ilmoittaa halukkuutesi työskennellä somaattisen puolen yksiköissä keskussairaalassa, alla olevilla osastoilla:

- ESH päivystys (Covid-19 näytteenotto drive-in)
- Päivystysosasto (POS)
- Sisätautien vuodeosastot 32 ja 33-34
- Kirurgian osastot 41-42 ja 43-44
- Keuhkosairauksien vuodeosasto sekä
- Neurologian vuodeosasto

Sinulla on kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat valmiudet joustaviin työaikoihin ja itsenäisiin tehtäviin. Meillä voit kehittyä entistä osaavammaksi lähihoitajaksi.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen erikoissairaanhoidosta, vuodeosastotyöstä, poliklinikkatyöstä tai kyseisestä erikoisalasta.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Hoitotyön palveluyksikkö:
Kirsi Pitkänen, puh. 044 440 6038
Mari Rajanummi, puh. 044 719 5311
Virve Laine, puh. 044 482 8338

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Hoitotyön palveluyksikkö
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat