Kesätyö 2021: Sairaanhoitaja, avosairaanhoito - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia Lahdessa ja ympäryskunnissa.

Haemme SAIRAANHOITAJIA ja SAIRAANHOIDON OPISKELIJOITA eri mittaisiin kesäsijaisuuksiin sotekeskuksiin Hollolaan, Asikkalaan ja Padasjoelle.

Työskentelet avosairaanhoidossa ja tehtäviisi kuuluvat hoidon tarpeen arviointi puhelimessa, vastaanottotyö, sähköinen asiointi, rokotustehtävät ja muut avustavat tehtävät.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Sairaanhoitajan sijaisuutta voivat hakea myös opiskelijat, joilla ennen työsuhteen alkua on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä voimassa olevat LOVE-luvat katsotaan eduksi.

Liity kesäksi ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Asikkala, Padasjoki
osastonhoitaja Leena Jokela
puh. 044 018 7421
leena.jokela@phhyky.fi
Hollola
osastonhoitaja Satu Torkko
puh. 044 482 3379
satu.torkko@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Terveydenhuollon avovastaanottotoiminta, Avosairaanhoito
Osoite: Terveystie 4, 15870 Hollola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat