Kesätyö 2021: Tuetun asumisen paikat - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia Lahdessa ja ympäryskunnissa.

Haemme LÄHIHOITAJIA / OHJAAJIA ja AVUSTAJIA määräaikaisiin tehtäviin kesälomasijaisiksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymään vammaispalveluiden tuettuun asumiseen.

Kesätyöntekijänä pääset kattavasti tutustumaan itsenäisen asumisen tuen palveluihin. Työ on itsenäistä ja tapahtuu asiakkaan omassa kodissa. Tarjoamme monipuolisia ohjauksen tehtäviä, asiantuntevat työkaverit sekä perehdytyksen työhön.

Lähihoitajan tehtävä on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Tarvitsemme myös yhden lähihoitajan yötyöhön.

Lähihoitajan ja ohjaajan tehtäviin kelpoisuusehtona edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista lähihoitajan laillistusta. Kesätyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävät perussairaanhoidon opinnot suoritettuna. Opiskelijan kelpoisuus arvioidaan tapauskohtaisesti.

Avustajalta emme edellytä hoitoalan koulutusta, mutta toivomme sinulla olevan hoito- tai sosiaalialan kokemusta tai opintoja taustallasi. Avustajan tehtävään kuuluu henkilökohtaisen avun antaminen asiakkaillemme.

Työskentelemme tartuntatautilain 48 §:n mukaisesti rokotettuina.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme kesäsijaisia jo hakuajan aikana.

Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/kesatyo

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies
Satu Huhtiainen
044 4163321

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut
Osoite: Mastokatu 8, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!