Kesätyö 2021, Vaalijala toiminnallinen kuntoutus - Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä hakee kesäksi 2021 kesätöihin työntekijöitä Vaalijalan eri yksiköihin. Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia tai alalle opiskelevia 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä toiminnalliseen kuntoutukseen Pieksämäen Nenonpeltoon. Otamme sijaisia myös avustaviin tehtäviin. Koulutuksen puuttuminen ei ole esteenä kesätyön hakemiselle. Paikkoja on avoinna 6-7.

Nenonpellon yksiköissä on vahvoina osaamisalueina autismikuntoutus sekä lasten, nuorten ja aikuisten psykososiaalinen kuntoutus ja vaikeavammaisten kuntoutus. Toiminnallisen kuntoutuksen toimintamuotoja ovat mm. työ- ja päivätoiminta, aikuisuuden taitojen opettelu ja itsenäiseen elämään valmentautuminen sekä yksilöllisesti toteutetut päiväaikaiset toiminnot. Toiminnallisen kuntoutuksen eri yksiköihin voi tutustua osoitteessa https://www.vaalijala.fi/toiminnallinen%20kuntoutus
Haemme työntekijöitä koko kesän ajaksi.
Työ on pääasiassa päivätyötä.
Palkka muodostuu peruspalkasta ja mahdollisista ilta-, yö- ja viikonloppulisistä.

Hakuaika: 22.1. - 30.4.2021. Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Ohjeita HAKIJALLE
- Luo itsellesi käyttäjätunnus ja salasana ja tee hakemus sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta.
- Kerro myös mahdolliset toiveesi työn alkamisen ajankohdasta.
- Mikäli emme voi tarjota sinulle työtä toiminnallisessa kuntoutuksessa, kerro oletko käytettävissä lasten ja nuorten oppilaskotien ja aikuisten kuntoutusyksiköiden kesätyöhaussa.

Vaalijalan rekrytoijat käsittelevät hakemuksesi ja ottavat sinuun yhteyttä.

Hae kesätöihin Vaalijalaan! Liity osaavaan yhteisöömme!

Lisätietoja

http://www.vaalijala.fi

Tutustu työnantajaan

Työ- ja päivätoiminnan johtaja Juha Hemminki, puh. 050 389 9314

Vaalijalan kuntayhtymä
Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Sinulle suositellut työpaikat