Skip to main content
test
Kesätyö 2022: Lähihoitajaksi Päijät-Soteen - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia Lahdessa ja ympäryskunnissa.

Tänä vuonna sinun ei tarvitse jättää montaa eri kesätyöhakemusta, koska tällä hakemuksella ovat haettavissa kaikki Päijät-Soten lähihoitajien kesätyöpaikat!

Tarjoamme monipuolisia hoitotyön tehtäviä, asiantuntevat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen.

Voit valita hakulomakkeeseen millä alueella toivoisit ensisijaisesti työsi olevan.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia lääkehoitolupia. Meillä voit suorittaa tai päivittää lääkehoitoluvat, joista hyödyt kesätyön jälkeenkin vielä vuosia.

Lähihoitajan sijaisuuksia voivat hakea lähihoitajaopiskelijat, joilla ennen työsuhteen alkua on suoritettuna vähintään 120 opintopistettä tai sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 60 op.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointi
puh. 044 719 5018
rekrytointi@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat