test
Kesätyö 2022, Osastonsihteeri - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Oletko ammattitaitoinen, joustava ja palveluhenkinen osastonsihteeri? Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen ja monipuolinen kesätyö asiakaspalvelutehtävissä sairaalaympäristössä?

Etsimme kesätyöntekijöitä osastonsihteerin tehtäviin Kuopion yliopistollisen sairaalan Sihteeripalveluihin. Katsomme tästä rekrytoinnista sijaisia myös mahdollisiin alkuvuoden ja kevään aikana alkaviin sijaisuuksiin, joten mainitsethan mille aikavälille olet käytettävissä töihin.

Sihteeripalvelut tukee turvallisia hoitoprosesseja tarjoamalla ammattitaitoisia ja asiakaslähtöisiä osastonsihteeripalveluja KYSin eri työyksiköille. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja itsenäisen työn organisaatiomme eri erikoisalojen poliklinikoilla, vuode- ja toimenpideosastoilla.

Työtehtävät vaihtelevat työyksikkökohtaisesti ydintehtävien mukaan. Osastonsihteerin ydintehtäviä ovat muun muassa ajanvaraus, asiakaspalvelu, potilaan hoitoa tukevat tehtävät, potilasasiakirjaliikenteestä huolehtiminen, tilastointi ja laskutus sekä yksikön tukitoiminnot.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Sinulla on sosiaali- ja terveysalan tai liiketalouden alan koulutus sekä terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemusta. Työskentely tapahtuu joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä osastonsihteereiden tiimeissä.
Työaika 7h15min + 30min palkaton ruokatauko omaa aikaa, päivystyksellisissä yksiköissä työ on 3-vuorotyötä, joten ilmoitathan hakemuksen yhteydessä, oletko valmis tekemään vuorotyötä vai etsitkö mieluummin päivätyötä.

Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön, hyvän perehdytyksen, innostuneen työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Palkkaus osastonsihteerin tehtävässä toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti. Ensimmäiset kaksi viikkoa palkkaus noudattaa perehtymisajan palkkaa (2104,32 €/kk) ja tämän jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2252,17 €/kk. Kokemuksen karttuessa laajemmalle työskentelyalueelle palkkaus on 2301,03 €/kk.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset aikaisemmista työtehtävistä tai harjoitteluista.

Rekrytointiprosessin aikataulu: Käymme hakemuksia läpi tammi-helmikuun aikana ja haastattelut pyritään järjestämään viikkojen 6-8 aikana, tavoitteenamme on saada valinnat tehtyä viikon 9 loppuun mennessä.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset aikaisemmista työtehtävistä tai harjoitteluista. Lisätietoja antaa rekrytoija Tuulikki Tähtivaara, tuulikki.tahtivaara(at)kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat