test

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen tai keväällä 2022 valmistuva loppuvaiheen opiskelija (sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja)! Etsitkö merkityksellistä kesätyötä?

Kuopion yliopistollisen sairaalan eri työyksiköissä on haettavana sijaisuuksia kesälle 2022. Haemme tässä rekrytoinnissa sijaisia myös mahdollisiin alkuvuoden ja kevään aikana alkaviin sijaisuuksiin.

Osaamisalueet, joihin haemme kesäsijaisia, ovat:

-Hoitotyön palvelut 1A, Naistentaudit ja synnytykset

-Hoitotyön palvelut 1B, Lastentaudit

-Hoitotyön palvelut 2, Medisiininen keskus, Syöpäkeskus, Sydänkeskus

-Hoitotyön palvelut 3, Kirurgia, Tuki- ja liikuntaelinsairaudet, Aistinelinsairaudet, Neurokeskus

-Hoitotyön palvelut 4, Psykiatria, Lasten psykiatria

-Hoitotyön palvelut 6, Päivystys, akuuttiosasto ja Tehohoito

-Hoitotyön palvelut 7, Anestesia- ja leikkaustoiminta, Heräämö

Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti. Tarjoamme sinulle mukavan kesätyön mielenkiintoisessa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat sairaanhoitajan ja/tai kätilön tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi. Liitä myös mukaan mahdolliset arviointipalautteet tai suositukset aikaisemmista työtehtävistä tai harjoitteluista.

Olemme hakijoihin yhteydessä ja aloitamme haastattelut sekä valintojen tekemisen jo tammikuun aikana.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoija Taija Hujanen (taija.hujanen(at)kuh.fi), paitsi ajalla 21.12.21-5.1.2022 rekrytoija Tuulikki Tähtivaara (tuulikki.tahtivaara@kuh.fi).

Lisätietoja

KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat