test

Kesätyö 2023, Lähihoitaja, Pohjoinen alue

Hakuaika päättyy  13.3.2023 15:00

Tule kesätöihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme tulevalle kesälle 2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueen Pohjoiselle alueelle (Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä, Rautavaara) lähihoitajia ja terveysalan opiskelijoita (sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja)

- kotihoitoon
- asumispalveluihin
- osastopalveluihin Iisalmeen
- sisäisiin sijaisiin (varahenkilöstöön)

Haemme tässä rekrytoinnissa sijaisia myös mahdollisiin alkuvuoden ja kevään aikana alkaviin sijaisuuksiin.

Lähihoitajana sinulla on mahdollisuus työskennellä asumispalveluissa ja kotihoidossa eri kuntien alueella, lisäksi Iisalmessa osastopalveluissa. Tehtäviisi kuuluvat lähihoitajan tehtävät. Haastatteluissa huomioimme toiveesi tehtäväalueen suhteen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti. Työ meillä on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Olisitko Sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Kesätöihin meille voi hakea niin valmiit alan ammattilaiset, kuin myös alan opiskelijat. Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on yli 60 opintopistettä ammattiin johtavista opinnoista suoritettuna jo hakuaikana, tai lähihoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia nimikesuojattuna ammattihenkilönä. Tässä haussa huomioidaan myös henkilöt, joilla on sairaanhoitajan / terveydenhoitajan opinnoista suoritettuna alle 140 opintopistettä.

Kesän sijaisuuksissa noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Kesätöissä noudatetaan koeaikaa, joka on kestoltaan maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Kesän sijaisuuksiin haastattelemme koko hakuajan ajan ja sijaisuudet täytetään sitä mukaan, kun sopiva henkilö löytyy. Täytä siis hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Jaana Haapalainen p. 040 161 7266 jaana.haapalainen@pshyvinvointialue.fi
Marjut Kainulainen p. 040 712 6712 marjut.kainulainen@pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan