test

Kesätyö 2023: Lähihoitajat

Hakuaika päättyy  5.3.2023 23:59

Päijät-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia ympäri maakuntaa!

Jotta sinun ei tarvitsisi jättää montaa hakemusta kesää varten, tällä hakemuksella ovat haettavissa kaikki Päijät-Hämeen hyvinvointialueen LÄHIHOITAJIEN kesätyöpaikat!

Tarjoamme monipuolisia hoitotyön tehtäviä, asiantuntevat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen.

Voit valita hakulomakkeeseen missä toiminnoissa ja millä alueella toivoisit ensisijaisesti työsi olevan.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevia lääkehoitolupia. Meillä voit suorittaa tai päivittää lääkehoitoluvat, joista hyödyt kesätyön jälkeenkin vielä vuosia.

Lähihoitajan sijaisuuksia voivat hakea lähihoitajaopiskelijat, joilla ennen työsuhteen alkua on suoritettuna vähintään 55 osaamispistettä sisältäen kasvun- ja osallisuuden edistämisen, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen sekä lääkehoidon perusasiat. Mikäli sinulta puuttuu jokin näistä, voidaan tilanteesi arvioida erikseen. Lähihoitajan sijaisina voivat toimia myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna vähintään 60 opintopistettä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Rekrytointi
puh. 044 719 5018
rekrytointi@phhyky.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan