test

Kesätyö 2023, Terveydenhoitaja, Koillinen alue

Hakuaika päättyy  13.3.2023 12:00

Tule kesätöihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme tulevalle kesälle 2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueen Koilliselle alueelle (Siilinjärvi, Nilsiä, Maaninka, Lapinlahti) terveydenhoitajia ja terveydenhoitaja opiskelijoita neuvolapalveluihin.

Terveydenhoitajan kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus työskennellä äitiys- , lasten- sekä ehkäisy/perhesuunnitteluneuvolapalveluissa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen. Työ on päivätyötä.

Olisitko Sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Kesätöihin meille voi hakea niin valmiit alan ammattilaiset kuin myös alan opiskelijat. Terveydenhoitajan sijaisuuksia voivat hakea opiskelijat, joilla ennen työsuhteen alkua on suoritettuna vähintään 160 opintopistettä sekä tutkintoon kuuluvat lääkehoidon opinnot suoritettuna . Kesän sijaisuuksissa noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Kesätöissä noudatetaan koeaikaa, joka on kestoltaan maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Kesän sijaisuuksiin haastattelemme koko hakuajan ajan ja sijaisuudet täytetään sitä mukaan, kun sopiva henkilö löytyy. Täytä siis hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Anu Mehtonen p. 044 740 2831, anu.mehtonen@pshyvinvointialue.fi
Anneli Ruusaknen p. 044 740 2650, anneli.ruuskanen@pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan