Skip to main content
test
Kesätyö - Jämsän kaupunki

Jämsän kaupunki tarjoaa kesätöitä jämsäläisille 15-20 -vuotiaille koululaisille ja opiskelijoille kaupungin eri toimialoilta.

Kesätöihin edellytetään 15-vuoden ikää viimeistään 31.5.2024.
Työsuhteet ovat pääsääntöisesti 2 viikon pituisia.
Palkka 400€/2vko (sis. lomakorvauksen).
Työaika 6h/pv

Työtehtäviä on tarjolla mm. päiväkodeissa ja puistoalueilla. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi työyksikön avustavia tehtäviä, lasten kanssa toimimista tai ulkoalueiden hoitoa.

Kesäsomettajan tehtäviin valittavalta odotetaan taitoa toimia sujuvasti sosiaalisen median maailmassa ja tarinoida kirjoittamalla ja kuvin.

Mainitsethan osaamisestasi lisätiedoissa. Jos olet soittotaitoinen ja kesäsoittajan työt kiinnostavat, mainitsethan myös siitä lisätiedoissa.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Huhtala, merja.huhtala@jamsa.fi, p. 050 434 4945
Eeva Heininen, eeva.heininen@jamsa.fi, p. 040 564 2999

Lisätietoja

Jämsän kaupunki, työllistämisyksikkö

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 600 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Paattilantie 2, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat