test
KESÄTYÖ, akuuttiosastot - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule kesäksi Keski-Uudenmaan Sairaalaan!

Akuuttiosastoilla hoidetaan perusterveydenhuollon osastohoitoa vaativia potilaita. Potilaat tulevat osastoille terveysasemien kiirevastaanotoilta ja erikoissairaanhoidon päivystyksistä sekä erikoissairaanhoidon osastoilta. Hoitoa ja kuntoutusta suunnittelevat sekä toteuttavat useat eri terveydenhuollon ammattilaiset kuten lääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitaja ja fysioterapeutti.

Työ on 3-vuorotyötä viikon jokaisena päivänä. Työyhteisömme työskentelevät itse- ja yhteisöohjautuvasti, joten saat tuen ja avun työllesi sekä huolehdimme hyvästä perehdytyksestä. Osastomme mahdollistavat Sinulle kesäksi mielenkiintoisen sekä haastellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi.

Edellytämme sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkintoa. Huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla vaadittavat opiskelut suoritettuina. Toivomme Sinulta kiinnostusta sairaalahoidon monipuolisia tehtäviä kohtaan, laaja-alaista ajattelua voimavarakeskeisestä hoitotyöstä, potilaslähtöistä ajattelua ja -asennetta työhön ja hyviä tiimityötaitoja

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä hoitotyön esihenkilöihin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-4.9.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhten kestosta.
  • Tehtäväkohtainen palkka määrytyy tutkinnon (LH: 2318,15 e/kk, SH 2646,07 e/kk) mukaan. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Katso tästä tehtävään vaadittavat luvat
Yhteystiedot: Virallinen hakuaika päättyy 31.7.2022 klo 21.00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat