test

Kesätyö: Fysioterapeutti, Eteläinen alue

Hakuaika päättyy  13.3.2023 12:00

Tule kesätöihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme kesälle 2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueen Eteläiselle alueelle (Leppävirta, Varkaus, Joroinen) fysioterapeutteja vastaanotto- ja osastopalveluihin.

Keskitetyn sijaishallinnan kesätyöntekijänä sinulla on mahdollisuus työskennellä joko yhdessä tai useammassa yksikössä ja työ voi sopimuksen mukaan sisältää liikkumista alueen sisällä. Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin, mihin haluaisit kesän ajalle työllistyä.

Olisitko Sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Kesätöihin meille voi hakea niin valmiit alan ammattilaiset kuin myös alan opiskelijat.

Kesän sijaisuuksissa noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Työ on päivätyötä. Kesätyön ajankohdasta sovitaan tarkemmin haastattelutilanteessa, sinun käytettävyytesi mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on kestoltaan maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Kesän sijaisuuksiin haastattelemme koko hakuajan ajan ja sijaisuudet täytetään sitä mukaan, kun sopiva henkilö löytyy. Täytä siis hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Lisätietoja kesän sijaisuuksista antavat keskitettyjen palveluiden palveluesihenkilöt:
Kirsi Rintala p. 040 580 5202, kirsi.rintala@pshyvinvointialue.fi
Viivi Kaskenaho p. 050 324 1579, viivi.kaskenaho@pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan