Skip to main content
test
Kesätyö: hoiva-avustaja, ikäihmisten toimialue (id7306) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 31.3.2023 mennessä HOIVA-AVUSTAJAN sijaisuuksia


Hoiva-avustajan tehtäväsi painottuvat erilaisiin monipuolisiin tukipalvelutehtäviin. Asukkaiden hoito ja hoiva sekä ohjaus kuuluvat myös työhösi asukkaiden ja yksikön tarpeiden mukaisesti.

Haemme nyt joukkoomme kesälomansijaisia vuodelle 2023. Meillä on tarjolla eripituisia, yli kuuden viikon sijaisuuksia. Kesälomakausi kestää toukokuusta syyskuuhun. Jos olet käytettävissä sijaisuuksiin alle 42 päivän ajan, ilmoittaudu Sarastia rekryyn https://www.sarastiarekry.fi/.

Ilmoitathan hakemuksessasi ensisijaiset mielenkiinnon kohteesi, sekä paikkakunnat, joiden alueilla voit työskennellä. Sijaisuuksia on tarjolla Ilomantsissa, Kiteellä, Polvijärvellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Enossa, Kiihtelysvaarassa ja Joensuussa.

Siun sotella on kalustettuja soluasuntoja maakunnassa https://www.siunsote.fi/soluasunnot.

Valinnoissa huomioidaan laitoshuoltajan, hoiva-avustajan tai muu ammattialaan perehtyvä tai tehtävästä suoriutumisen edellyttämä koulutus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 2106,62€/kk.

Lisätietoja: Rekrytointipalvelut rekry@siunsote.fi p. 013 330 4216.

Tehtäviä haetaan sähköisesti.

Sijaisuuksia täytetään sitä mukaan, kun soveltuvia henkilöitä löytyy.

Joensuussa 1.3.2022.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat