Skip to main content
test
Kesätyö ja harjoittelu 2023: Geosuunnittelun harjoittelija FCG:n Infra-tiimiin Tampereelle - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

Etsimme opiskelujen loppuvaiheessa olevaa geotekniikan opiskelijaa harjoittelijaksi Tampereelle. Älä kuitenkaan epäröi laittaa hakemusta, vaikka olisit jo valmistunut tai vasta opiskelujen alkuvaiheessa, sillä asenne ratkaisee!

Me FCG:llä pidämme huolta, että asiakkaamme - kunnat, muu julkishallinto ja yritykset - selviävät erilaisista pienistä ja suurista, yhteiskunnallisista ja paikallisista murroksista voittajina. Geotekniset suunnittelutoimeksiantomme liittyvät tyypillisesti infrarakentamisen ja ympäristögeosuunnittelun

Mitä voit odottaa meiltä?

Geosuunnittelun harjoittelijana pääset tekemään töitä geosuunnittelun kaikilla eri osa-alueilla. Tutuksi tulevat niin vesihuoltoon, katuihin, satamiin, uudistuvaan energiaan sekä rakennuksiin liittyvät hankkeet. Työsi tulee sisältämään mm. stabiliteetti- ja painaumatarkasteluja sekä tukiseinien ja pohjanvahvistusten mitoituksia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus olla mukana mm. pilaantuneiden maiden ympäristönkunnostus- ja tutkimusprojekteissa.

Mitä me toivomme?

Sinulta odotamme halua kehittyä ja kasvattaa omaa osaamistasi kokeneiden geosuunnittelijoiden ohjauksessa. Saat myös oman nimetyn mentorin tueksi projektityöhön. Harjoittelijana pääset myös kehittämään työelämätaitojasi. Tampereen toimipisteessämme työskentelee 40 hengen porukka FCG:läisiä, jotka auttavat sinua käytännön kysymyksissä eteenpäin. Opiskelun ja työn yhteensovittaminen on meille arkipäivää ja monen harjoittelijan kohdalla työt ovat iloksemme jatkuneet opintojen ohessa kesän jälkeen tai johtaneet vakituisempaan yhteistyöhön.

Olisitko sinä oikea ihminen meille? Jos haluat kysyä lisää, voit olla yhteydessä Infra-liiketoimintamme vetäjään Pekka Väinölään (p. 044 323 5359, pekka.vainola@fcg.fi). Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä sivujemme kautta 5.2.2023 kello 16 mennessä.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 245
  • Sopimuksen mukaan
  • 28.12.2022 - 5.2.2023 16:00
  • KuntaTampere

Yhteystietomme

Pekka Väinölä p. 044 323 5359, pekka.vainola@fcg.fi

Lisätietoja

FCG - Hyvän elämän tekijät 

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointialan yrityksistä. Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Työskentelemme myös kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää kehittyvissä maissa. Meillä työskentelee yli 700 ihmistä ympäri maailman. Ratkaisemme ratkaisemattoman ja kehitämme paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä.

Sinulle suositellut työpaikat