Skip to main content
test
Kesätyö ja harjoittelu 2023: Kaksi harjoittelijaa koulutus- ja tapahtumapalveluiden myyntitiimiin - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

FCG:n Koulutus- ja tapahtumapalvelut etsii Myyntitiimiin kahta harjoittelijaa (kevät ja syksy)


Etsimme kahta myyntityöstä innostuvaa harjoittelijaa FCG:n koulutus- ja tapahtumapalveluiden myynti- ja markkinointitiimiin! Toinen harjoittelu sijoittuu kevät- ja toinen syyskaudelle. Kesäkaudelle emme valitettavasti voi ottaa harjoittelijaa.

Harjoittelijana pääset mukaan koulutusten myynnin ja markkinoinnin kulisseihin, kontaktoit asiakkaita, teet taustatyötä ja ratkaiset visaisiakin tilanteita. Tiimimme vastaa vuositasolla jopa 600 koulutustilaisuuden myynnistä ja markkinoinnista. Hyvä yhteishenki on meille tärkeää ja panostamme jokapäiväiseen työhyvinvointiin muun muassa yhteisen taukoliikunnan keinoin.MUUTAMA SANA MEISTÄ

FCG:n koulutus- ja tapahtumapalveluissa meitä työskentelee reilu 40 ammattilaisen porukka erilaisissa työtehtävissä koulutusten, tapahtumien ja digitaalisten palveluiden suunnittelun, sisällöntuotannon, myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun ja toteutuksen parissa. Tuemme asiakkaitamme osaamisen kehittämisessä ja muutoksessa elämisessä koulutuksen keinoin. Suurimpia asiakkaitamme ovat kunnat ja kaupungit, kuntayhtiöt ja -konsernit, sairaanhoitopiirit ja hyvinvointialueet sekä palvelukeskukset. Vuosittain toteutamme noin 600 koulutustilaisuutta, joista noin 400 webinaaria, 100 organisaatiokohtaista tilauskoulutusta, 50 elämyksellistä livetapahtumaa, 40 verkkokurssia, 30 koulutus- ja valmennusohjelmaa sekä 4 digitaalista koulutuskanavaa.

Harjoittelijana pääset osaksi kymmenen hengen myynti- ja markkinointitiimiämme, joka vastaa vuositasolla satojen koulutustilaisuuksien myynnistä ja markkinoinnista. Autat asiakkuusvastaaviamme ja markkinoijiamme esimerkiksi erilaisissa koulutustilaisuuksien myyntitehtävissä sekä asiakasrekisterin päivittämisessä. Tehtävä on monipuolinen ja sitä on mahdollista painottaa osaamisesi mukaan.

Tulevat tiimikaverisi ovat kertoneet meillä työskentelystä seuraavaa:

- ”On ollut tervetullut olo ja uutena olen saanut aina apua ja tukea tarvittaessa.”
- ”Työhyvinvointini on parantunut 100 %, kun täällä omaan asiantuntijuuteeni luotetaan ja saan vaikuttaa omaan työhöni.”MITÄ ME TOIVOMME?

Etsimällämme harjoittelijalla on soveltuva opintotausta sekä intoa myyntiä, asiakastyötä ja koulutuksia kohtaan. Toivomme sinulta innokasta tekemisen meininkiä, kasvun asennetta, vastuullisuutta, itseohjautuvuutta, systemaattisuutta ja kykyä toimia itsenäisesti osana tiimiä ja työyhteisöä. Plussaa hyvästä huumorintajusta sekä kiinnostuksesta julkishallintoa kohtaan!

MITÄ VOIT ODOTTAA MEILTÄ?

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, osaavan tiimin tuen, hyvät työkalut, vahvat prosessit sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti.


MITÄ SEURAAVAKSI?

Hae tehtävään järjestelmässämme jättämällä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi 5.2.2023 kello 16 mennessä. Odotamme hakemustasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa myynti- ja markkinointitiimin tiiminvetäjä, asiakkuuspäällikkö Leena-Kaisa Pantsu: leena-kaisa.pantsu@fcg.fi, p. 050 466 2905.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group
  • Työpaikka
  • 251
  • Sopimuksen mukaan kevät tai syksy
  • 28.12.2022 - 5.2.2023 16:00
  • KuntaHelsinki

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa myynti- ja markkinointitiimin tiiminvetäjä, asiakkuuspäällikkö Leena-Kaisa Pantsu: leena-kaisa.pantsu@fcg.fi, p. 050 466 2905.
Hae tehtävää 5.2.2023 kello 16 mennessä.

Lisätietoja

FCG - Hyvän elämän tekijät

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointialan yrityksistä. Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Työskentelemme myös kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää kehittyvissä maissa. Meillä työskentelee yli 700 ihmistä ympäri maailman. Ratkaisemme ratkaisemattoman ja kehitämme paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä!

Sinulle suositellut työpaikat