Skip to main content
test
Kesätyö ja harjoittelu 2023: Kesätyöntekijä ympäristövaikutusarviointien tiimiin - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

FCG:n Ympäristöselvitysten liiketoiminta etsii kesätyöntekijää ympäristövaikutusten arviointeja laativaan tiimiin.

Me FCG:llä pidämme huolta siitä, että meidän asiakkaamme - kunnat, muu julkishallinto ja yritykset - selviävät erilaisista pienistä ja suurista, yhteiskunnallisista ja paikallisista murroksista voittajina. Meillä töissä ovat hyvän elämän tekijät.

MITÄ VOIT ODOTTAA MEILTÄ?

Ympäristövaikutusarviointien (YVA) -tiimissä toteutetaan kansallisesti merkittäviä YVA- ja ympäristökonsultoinnin toimeksiantoja vahvassa yhteistyössä muiden FCG:n asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme edustavat julkista ja yksityistä sektoria - tällä hetkellä kuitenkin uusiutuvan energian hankkeet ovat erityisen laajasti edustettuna.

Kesätyössä saat monipuolisen näkymän ympäristövaikutusarviointeihin liittyvään käytännön työhön. Kollegasi ovat kokeneita asiantuntijoita ja he tutustuttavat sinut ympäristöselvitysten toimialaan. Pääset harjoittamaan työelämätaitojasi yhteiskunnallisesti aidosti merkittävässä B2B-yrityksessä. Olemme asiantunteva, mutta rento tiimi suuren suomalaisen suunnittelualan yrityksen sisällä.

MITÄ ME TOIVOMME?

- Työ sopii erityisen hyvin opinnoissaan jo hyvässä vauhdissa olevalle maantieteen opiskelijalle, jolla on halu kehittää paikkatiedon osaamistaan alan huippuasiantuntijoiden kanssa.

- Kesätyön voi sopia joustavasti 3-4 kuukauden ajaksi, ja sitä voi tehdä Helsingin, Oulun tai Vaasan toimipisteeltämme käsin.

Olisitko sinä oikea ihminen meille? Kiinnostuitko? Jos haluat kysyä lisää, voit olla yhteydessä Ympäristöselvitysten liiketoimintaamme luotsaavaan Ville Nikkilään (p. 040 516 1828, e. ville.nikkila@fcg.fi). Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä sivujemme kautta 5.2.2023 kello 16 mennessä.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 257
  • Kesätyö sopimuksen mukaan
  • 28.12.2022 - 5.2.2023 16:00
  • KuntaHelsinkiOuluVaasa

Yhteystietomme

Ville Nikkilä (p. 040 516 1828, e. ville.nikkila@fcg.fi)
Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä sivujemme kautta 5.2.2023 kello 16 mennessä.

Lisätietoja

FCG - Hyvän elämän tekijät 

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointialan yrityksistä. Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Työskentelemme myös kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää kehittyvissä maissa. Meillä työskentelee yli 700 ihmistä ympäri maailman. Ratkaisemme ratkaisemattoman ja kehitämme paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä!

Sinulle suositellut työpaikat