Skip to main content
test
Kesätyö ja harjoittelu 2023: Sote-konsultoinnin harjoittelija - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

FCG:n Sote ja hyvinvointi -liiketoiminta etsii kesäksi Sote-konsultoinnin harjoittelijaa

Me FCG:llä pidämme huolta siitä, että asiakkaamme - kunnat, hyvinvointialueet, muu julkishallinto ja yritykset - selviävät erilaisista pienistä ja suurista, yhteiskunnallisista ja paikallisista muutosvirroista voittajina. Meillä töissä ovat hyvän elämän tekijät.

Tässä tehtävässä pääset tutustumaan sote-alan konsultointiin historiallisen murrosvaiheen hetkellä. Harjoittelijanamme pääset mukaan erilaisiin hyvinvointialueiden kehittämiseen liittyviin projekteihimme yhdessä kokeneiden konsulttiemme kanssa. Teemme työtä noin 20 hengen monialaisessa tiimissä.

Konsulttityö on monipuolista ja haastaa läpi työuran, koska projektit, tehtävät ja taidotkin vaihtelevat eri työrupeamissa. Tämä tarkoittaa, että monista asioista kiinnostunut, perehtyvä, ja asioiden suhteellisuutta ymmärtävä työote auttaa menestymään työssä. Uteliaisuus, jatkuva oman osaamisen haastaminen ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa työtä.


MITÄ TOIVOMME?


- Kiinnostusta konsultin urapolulle.

- Opintotaustaa esimerkiksi kaupalliselta, tuotantotaloudelliselta tai sote-alan kehittämistehtäviin sopivalta opintoalalta.

- Tulet toimeen tavallisimpien toimisto-ohjelmien kanssa ja työskentelet sillä asenteella, että mitä et vielä osaa, voit opetella.

- Arvostat ratkaisukeskeisyyttä, olet oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua sinulle uusiin asioihin.

- Ehdotonta plussaa on, jos pidät ihmisten ja erityisesti asiakkaiden kanssa työskentelystä, etkä vieroksu ajatusta verkostoitumisesta.


Tehtävän toimipiste on Helsingin Käpylässä. Työskentelemme hybridinä eli yhdistämme toimisto- ja etätyön joustavasti. Projektista riippuen on mahdollista, että harjoitteluun sisältyy satunnaista matkustamista kotimaassa.

Työ sijoittuisi aikataulullisesti kesäkuun alkupuolelta kesän loppuun tai alkusyksyyn. Jos haluat pitää pienen kesäloman heinäkuussa, on tämä järjesteltävissä. Harjoittelusta maksetaan kuukausipalkkaa, joka määräytyy opintojen vaiheen mukaan.


MITÄ SEURAAVAKSI?

Kysyttävää? Ole hakuaikana yhteydessä tiiminvetäjäämme Tuomas Riihivaaraan: tuomas.riihivaara(a)fcg.fi tai puh. +358 50 350 4632.

Hae tehtävää sivujemme kautta jättämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi 5.2.2023 kello 16 mennessä.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 253
  • Kesätyö, sopimuksen mukaan
  • 28.12.2022 - 5.2.2023 16:00
  • KuntaHelsinki

Yhteystietomme

Tuomas Riihivaara: tuomas.riihivaara(a)fcg.fi tai puh. +358 50 350 4632.
Hae tehtävää sivujemme kautta jättämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi 5.2.2023 kello 16 mennessä.

Lisätietoja

FCG - Hyvän elämän tekijät 

FCG Finnish Consulting Group on yksi Suomen suurimmista suunnittelu- ja konsultointialan yrityksistä. Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Työskentelemme myös kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää kehittyvissä maissa. Meillä työskentelee yli 700 ihmistä ympäri maailman. Ratkaisemme ratkaisemattoman ja kehitämme paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä!  

Sinulle suositellut työpaikat