Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Kehitysvammaisten asumispalveluyksiköt, Nurmijärvi - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Tule kesätyöntekijäksi Keski-Uudenmaan sydämeen Nurmijärvelle!Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä alan opiskelijoita kehitysvammaisten asumispalveluyksiköihin Nurmijärvelle kesä ajan sijaisuuksiin. Ryhmäkodit sijaitsevat rauhallisella asuinalueella lähellä kirkonkylän keskustaa. Haemme ohjaajia sekä Paimentien Sinisiipi- ja Sateenkaari-ryhmäkoteihin ja Ohjastien A- ja C- ryhmäkoteihin. Kerrothan hakemuksessasi, mitä paikkaa ensisijaisesti haet.

Tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle, mutta voimme räätälöidä myös työsuhteen keston sinulle sopivaksi.

Työ sisältää asiakkaiden ohjausta sekä perushoidollisia tehtäviä. Toiminta tapahtuu kodinomaisessa ympäristössä, asiakkaita erilaisissa arjen toimissa ja taidoissa tukien.

Paimentiellä asiakkaat ovat pääosin seniori-ikäisiä ja elämänmeno on verkkaista, jokaisen omannäköistä arkea. Ryhmäkoti Sateenkaaressa ja Sinisiivessä asuu kummassakin kuusi asiakasta. Paimentien kesätöistä voit kysellä lisätietoja esihenkilö Emmi Wahlstenilta, p. 040 304 8240, emmi.wahlsten@keusote.fi.

Ohjastiellä työ sisältää vaihtelevia tehtäviä perushoidosta autismiohjaukseen ja taas kevyempään arjen taidoissa opastamiseen. Ohjastiellä on yhteensä 15 asiakasta A- ja C-taloissa sekä erillisasunnoissa samalla tontilla. Lisätietoja Ohjastien kesätöistä voit kysellä esihenkilö Jenna Huotarilta, p. 040 304 7187, jenna.huotari@keusote.fi.

Kerromme mielellämme lisää molemmista paikoista.

Toivomme sinulta:

Reipasta ja uteliasta asennetta ja uskallusta kohdata erilaisia ihmisiä. Huumorintaju sekä valmius heittäytyä uusiin tilanteisiin katsotaan eduksi. Aiempi työkokemus on hyödyksi, mutta voit olla myös alalla tuore ja tällöin osaaminen karttuu työssä perehdyttäjän avulla. Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja ja pidämme tärkeänä ystävällistä ja kunnioittavaa vuorovaikutusta asiakkaiden ja työyhteisön sekä sidosryhmien kanssa toimiessa.

Tarjoamme sinulle:

Tilaisuuden ihastua vammaisalan työhön. Mukavan ja lämminhenkisen kesätyöpaikan, jossa opit paljon uutta ja tapaat mielenkiintoisia ihmisiä. Kesällä pääset nauttimaan aurinkoisista päivistä yhdessä asiakkaiden kanssa. Työvuorosuunnittelu on joustavaa ja otamme huomioon yksilölliset toiveet. Työskentelet pääosin tiimissä tai työparin kanssa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai muu alan soveltuva tutkinto. Voit olla myös alan opiskelija, jolla on suoritettuna ammattitason vaadittava määrä opintoja. Katsomme eduksesi voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassin, mikäli työ sisältää keittiötyötä.

Tiedot palvelussuhteesta

  • Määräaikaiset työsuhteet on 1.5.-30.9.2023 välisellä ajalla, mutta voimme räätälöidä työsuhteen keston sinulle sopivaksi.
  • Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan sote-tes:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin, Keusoten tehtäväkohtaisiin palkkoihin ja näet vaadittavat luvat sivuiltamme: Avaa sivu tästä.
Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14.00. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Paimentie 19, Nurmijärvi

Sinulle suositellut työpaikat