Kesätyö kesäbonuksella: lähihoitajien kesäsijaisuudet kotihoidossa, Tampere

Hakuaika päättyy  26.5.2024 23:59

Hei sinä vanhustyöstä kiinnostunut ammattilainen tai alaa opiskeleva, tule meille kesätöihin! Etsimme nyt joukkoomme energisiä lähihoitajia kotihoidon toimipisteisiin Tampereelle.

Kotihoidossa työskentelet hoitotyössä, sekä muissa asiakkaan selviytymistä tukevissa huolenpitotehtävissä, ensisijaisesti vanhusten ja pitkäaikaissairaiden parissa heidän kotonaan. Työ on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan voimavarat huomioiden. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä ja mahdollisimman aktiivinen arki.

Työssäsi seuraat asiakkaan vointia ja teet yhteistyötä asiakkaan läheisten, tiimin muiden jäsenten ja muiden sidosryhmien edustajien kanssa. Meillä käytät työssä myös hyvinvointiteknologiaa kuten lääkeautomaatteja ja kuvapuhelimia. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoitotyötä.

Meillä kotihoidossa työskentelee eri ikäisiä työntekijöitä ja teemme työtä moniammatillisesti. Voit olla kokenut konkari tai urasi alussa, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi. Meille on tärkeää, että jokainen työyhteisön jäsen voi hyvin, saa äänensä kuuluviin ja voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työssäsi toimit itsenäisesti kotihoidon asiakkaiden omissa kodeissa. Vaikka työtä tehdään kentällä yksin, niin tukenasi on osaava ja työhönsä intohimolla suhtautuva työporukka. Kesällä työn parhaita puolia on, että sinun ei tarvitse olla koko työpäivääsi neljän seinän sisällä.

Emme oleta, että osaisit heti kaikkea, vaan perehdytämme sinut työhön. Meillä saat hyvän perehdytyksen jälkeen työskennellä itsenäisesti, ja sinulla on saatavilla esihenkilön sekä työkavereiden täysi tuki tehtävässäsi menestymiseen ja talon tavoille perehtymiseen. Meiltä saat myös mahdollisuuden joustavaan työvuorosuunnitteluun, jolloin pääset myös nauttimaan kesästä.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan työntekijöillemme laajan valikoiman etuja, kuten Epassi-edun, Virkisty Vapaalla ry:n järjestämiä aktiviteetteja sekä kattavan työterveyshuollon. Luonnollisesti työpäiviin kuuluvat tauot työn lomassa, niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot.

LÄHIHOITAJA
Voimme valita sinut sijaisuuteen, jos olet nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna lääkehoidon opinnot ja vähintään 2/3 osaa tutkinnosta (120 osp) sekä voimassa oleva opinto-oikeus. Lähihoitajan sijaisuudessa voi toimia sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelija, joilla on tutkinnosta suoritettuna vähintään 60 op ja voimassa oleva opinto-oikeus.

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta syyskuulle ja sijaisuuden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Sijaisuuden koeaika on puolet työsuhteen kestosta ja työaika on jaksotyö, yleistyö, kaksivuorotyö tai kolmivuorotyö. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan voimassa oleva B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus, mutta osassa toimipisteitä välimatkoja on mahdollista kulkea myös kävellen ja polkupyörällä. Kotihoidolla on käytössä myös leasing autoja ja sähköpyöriä.

Tule meille työkaveriksi ja asiakkaidemme arjen avuksi, ja jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Toivomme, että ilmoitat hakemuksessa missä yksikössä tai yksiköissä olisit halukas työskentelemään. Kutsumme hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toimithan siis nopeasti, sillä täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Yksikössä 1.5.-31.8.2024 välillä aloittaneelle lähi- tai sairaanhoitajalle tai hoiva-avustajalle maksetaan neljän viikon työsuhteen toteutuessa 300 euron kesäbonus. Jos työsuhde kestää vähintään kuuden viikon ajan, kesäbonus on 300 euron sijasta 500 euroa.

Muistathan, että voit hakeutua kesätöihin myös ottamalla suoraan yhteyttä haluamaasi yksikköön. Sydämen työnä ihminen - hae mukaan sykkeeseen!

Yhteystiedot

Ota rohkeasti meihin yhteyttä, odotamme yhteydenottoasi!

Taru Rajala, p. 040 0357 714 taru.k.rajala@pirha.fi (Härmälä, Koivistonkylä, Viinikka)

Nina Härkönen, p. 040 630 9971 nina.harkonen@pirha.fi (Lielahti, Pispa, Pispanlinna, Tesoma, Amuri, Pyynikki)

Merja Korpi, p. 050 309 4481 merja.korpi@pirha.fi (Kaleva, Kalevanrinne, Kissanmaa, Tammela, Tammerkoski)

Arja-Liisa Heikkilä, p. 040 759 1368 arja-liisa.heikkila@pirha.fi (Linnainmaa, Pappilanpuisto, Teisko)

Marjo-Riitta Rikala, p. 040 759 1405 marjo-riitta.rikala@pirha.fi (Etelä-Hervanta, Hervanta, Pohjois-Hervanta, Kaukajärvi)

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan