Skip to main content
test
KESÄTYÖ, kotihoito Nurmijärvi - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule kesäksi Nurmijärven alueelle tekemään laadukasta hoitotyötä!

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työnkuvaan kuuluu hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki sekä kotona selviytyminen. Kotihoidossa työskentelee sairaanhoitajia sekä lähihoitajia. Työtä tehdään viikon jokaisena päivänä, aamu- sekä iltavuoroissa. Sairaanhoitajien työ on pääsääntöisesti arkiaamuja. Saat työllesi laadukkaan perhehdytyksen ja pystyt työssä kehittämään ammattitaitoasi.

Kotihoidossa työskentelyyn edellytetään ajokorttia, terveydenhuollon tutkintoa tai opiskeluja, rohkeaa sekä itsenäistä työskentelyä ja osaamista vastata asiakkaan hoidon tarpeeseen. Työskentelemme itse- ja yhteisöohjautuvasti tiimin kesken, joten hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityötaidot ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiselle. Autamme tiimissä toinen toisiamme, joten et ole koskaan yksin!

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä esihenkilöihin. Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan. Nurmijärven kotihoito jakautuu Klaukkalan, Kirkonkylän ja Rajamäen alueisiin joten kerrothan hakemuksessasi millä alueella voit työskennellä.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-4.9.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhten kestosta.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy tutkinnon (LH: 2318,15 e/kk, SH 2646,07 e/kk) mukaan. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää.
Lisätiedot antaaa Kati Vuori, 050 497 1722, kati.vuori@keusote.fi

Virallinen hakuaika päättyy 31.7.2022 klo 21.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat