Skip to main content
test
KESÄTYÖ, kotisairaala - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule kesäksi monipuolisten tehtävien pariin Keusoten alueelliseen kotisairaalaan!

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaille heidän kotonaan ja poliklinikalla. Kotisairaalan pääasialliset potilasryhmät ovat palliatiivisen hoidon potilaat ja infektiopotilaat. Kotisairaalan toimistot sijaitsevat Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä sekä Mäntsälässä. Toimistot tekevät laajaa yhteistyötä keskenään ja osastojen kanssa. Tiimeissä toteutetaan yhteisöllistä työvuoro- ja lomasuunnittelua, jolloin jokainen pääsee vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Kaikissa tiimeissä tehdään 3- vuorotyötä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa sekä ajokorttia. Toivomme Sinulta kiinnostusta kotisairaalahoidon monipuolisia tehtäviä kohtaan, potilaslähtöistä ajattelua ja asennetta työhön sekä hyviä tiimityötaitoja. Tutustu tästä tarkemmin tehtävään vaadittaviin todistuksiin sekä lupiin. Huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla opintopisteitä vähintään 140.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä haasteellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoa, monipuolisen sekä hyvän työyhteisön, jossa autamme toinen toisiamme ja joka mahdollistaa sinulle erinomaisen perehdytyksen!

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan hoitotyön esimies Ulla Palomäki, puh. 050 497 0877, ulla.palomaki@keusote.fi

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-31.8.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Noudatamme koeaikaa, joka on korkeintaan puolet palvelussuhten kestosta.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2872.50 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta.
Virallinen hakuajan päättyminen on 31.7.2022 klo 21.00. Kontaktoimme hakijoita koko ajan.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat