KESÄTYÖ Lähi- ja sairaanhoitaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Hei hoitaja ja hoitoalan opiskelija - etsitkö töitä kesälle 2021? Tule meille Ylä-Savon SOTE kuntayhtymään!

Haemme alalle kouluttautuneita lähihoitajia ja sairaanhoitajia, opintojensa loppuvaiheessa olevia hoitotyön opiskelijoita sekä hoitoapulaisia kesäsijaisuuksiin. Oletko positiivinen ja rohkea tyyppi sekä pystyt itsenäiseen työhön? Meillä pääset toteuttamaan hoitotyötä lähelle asiakasta ja osaksi moniammatillisia tiimejämme kotihoitoon, asumispalveluihin, sisäisiin sijaisiin, psykiatriseen - ja riippuvuusyksikköön tai osastopalveluihin.

Meillä voit tehdä töitä joko yksittäisinä työvuoroina tai useamman viikon tai -kuukauden jaksoissa. Tarjoamamme sijaisuudet ovat eri yksiköissä eri mittaisia.

Hae rohkeasti! Odotamme juuri sinua!

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtävään on lain ja asetuksen mukaisesti vaadittava pätevyys sekä Valviran ammatinharjoittamislupa. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Kesäsijaisuuden hoitaminen vaatii ajokorttia kotihoidossa työskenneltäessä.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa koulutus- ja rekrytointivastaava Tarja Lehtomäki p. 040-5913045 sekä vastuu- ja tehtäväalueiden päälliköt- katso yhteystiedot www.ylasavonsote.fi.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut
Osoite: Meijerikatu 2, 74120 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on neljän pohjoissavolaisen kunnan kuntayhtymä. Tehtävänämme on edistää väestön terveyttä sekä sosiaalista hyvinvointia ja järjestää jäsenkuntien puolesta alueemme asukkaille lakisääteiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta lasten päivähoitoa. Toteutamme yhteistyössä laadukkaat, nykyaikaiset ja asiakkaiden tarpeisiin perustuvat palvelut – edelläkävijänä ja uudistumistarpeita ennakoiden. Työnantajana olemme kehittyvä, vetovoimainen ja arvostettu.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka