Skip to main content
test
Kesätyö: lähihoitaja, ikäihmisten toimialue; määräaikainen (id6919) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 28.2.2023 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuuksia

Haemme nyt joukkoomme kesälomasijaisia vuodelle 2023. Meillä on tarjolla eripituisia, yli kuuden viikon sijaisuuksia. Kesälomakausi kestää 1.5.-30.9.2023. Jos olet käytettävissä sijaisuuksiin alle kuusi viikkoa, ilmoittaudu Sarastia rekryyn https://www.sarastiarekry.fi/.

Sijaisuuksia voivat hakea jo valmistuneet lähihoitajat tai alan opiskelijat yli 55 opintosuoritepistettä.

Avoimia sijaisuuksia on avoinna asumispalveluihin, kotihoitoon ja terveyskeskussairaaloihin. Ilmoitathan hakemuksessasi ensisijaiset mielenkiinnon kohteesi, sekä paikkakunnat, joiden alueilla voit työskennellä. Sijaisuuksia on tarjolla Heinävedellä, Liperissä, Outokummussa, Polvijärvellä, Ilomantsissa, Kiteellä, Tohmajärvellä, Rääkkylässä, Nurmeksessa, Lieksassa ja Juuassa.

Siun sotella on kalustettuja soluasuntoja maakunnassa https://www.siunsote.fi/soluasunnot.

Tehtäväkohtainen palkka ikäihmisten asumispalveluissa ja terveyskeskussairaalassa on 2348,69€/kk ja kotihoidossa 2367,78€/kk. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Siun soten ulkopuolelta pohjoiseen (Juuka, Nurmes, Lieksa) ja eteläiseen (Ilomantsi, Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä) kotihoitoon, terveyskeskussairaaloihin, palveluasumiseen, Outokummun terveyskeskussairaalaan sekä vammaispalvelujen asumiseen (Juuka, Nurmes, Lieksa ja Kitee) kesälomakaudeksi palkatuille sairaanhoitajille ja lähihoitajille (myös opiskelijoille) maksetaan kertakorvaus (8-10% tehtäväkohtaisesta palkasta/kk) kriteerien täyttyessä. Kysy lisää hakuprosessin edetessä.

Lisätietoja: Rekrytointipalvelut rekry@siunsote.fi p. 013 330 4216

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 31.1.2023.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat