Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Mäntsälän ja Pornaisten palveluasuminen - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Oletko meidän kesätyöntekijä Mäntsälään tai Pornaisiin? Sinua vastassa mahtavat työyhteisöt ja pääset kehittymään ammattilisesti!

  • Kotokartano on 30-paikkainen ympärivuorokautista hoitoa tarjoava yksikkö ikäihmisille. Meidän toiminnan tavoitteena on jokaisen asukkaan omannäköisen elämän turvaaminen.
  • Aurinkomäen palvelukoti on ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen yksikkö Pornaisissa. Aurinkomäessä on 19 asukaspaikkaa. Aurinkomäen Palvelukodissa on kaksi tiimiä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä. Lisäksi työvuoroja on pihan toisella puolella pienessä palveluasumisen yksikössä Pellavakodissa.
Hoitajan tehtävänä on toteuttaa laadukasta ja aktiivista arkea tukevaa hoitotyötä sekä auttaa asukkaitamme elämään oman näköistään elämää. Tavoitteenamme on antaa jokaiselle asiakkaallemme oman näköisensä, toimelias sekä mielekäs arki kotoisessa asumisympäristössä.

Työtehtävään kuuluu kokonaisvaltainen hoitotyö, mutta myös asukkaiden ulkoilun, osallistavan virikkeellisyyden mahdollistaminen sekä pienet, mahdolliset kotityöt. Työtehtävät voidaan räätälöidä osaamisen sekä koulutuksen mukaan.

Tehtävän hoitamiseksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, terveydenhuollon tutkintoa (LH/SH/TH) tai alan opiskeluja. Huomioimme haussa myös hakijat, joilla työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ei alan koulutusta.

Yksikkömme tarjoavat perehdytyksen, osaamisen sekä ammattitaidon kehittäminen sekä mahdollisuuden tehdä laadukasta ja hyvää hoitotyötä Keusoten yksiköissä.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä palveluasumisen esihenkilöihin Tuula Julkunen, puh. 050 497 1979, tuula.julkunen@keusote.fi ja Sari Kaikkonen, 050 497 1982 sari.kaikkonen@keusote.fi

Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-4.9.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy tutkinnon (LH: 2318,15 e/kk, SH 2646,07 e/kk) mukaan. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää.
Virallinen hakuajan päättyminen on 31.7.2022 klo 21.00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat