Kesätyö / matkailuneuvoja (12) - Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan matkailuneuvonta hakee kesätyöntekijöitä sen eri palveluihin Hiekkalinnalle ja keskustan alueelle kesälle 2020.

Matkailuneuvojan palveluiden tuotannossa toimit asiakaspalvelutehtävissä. Työ pitää sisällään lipunmyyntiä, turistien opastusta sekä Drakkar Finland Oy:n välinevuokrausta (pyörät, kanootit yms.) Pyrimme vastaamaan asiakkaidemme kysymyksiin ja ohjaamaan heitä paikallisiin tapahtumiin sekä palvelujen pariin. Työ sisältää myös sosiaalisen median päivitystä.

Lappeenrannan kesäkausi avataan 6.6.2020 ja jatkuu 30.8. asti. Työsuhde tulee ajoittumaan kesäkuun ja syyskuun välille, ja pitää sisällään myös iltavuoroja sekä viikonloppuja. Suurin tarve tulee olemaan kesäkuun puolivälistä koulujen alkuun asti. Työntekijät koulutetaan touko-kesäkuun aikana. Vain tehdyistä tunneista maksetaan.

Kesätyöntekijöiden on oltava 16 vuoden ikäisiä töiden alkaessa, vastuullisia ja hyvän asiakaspalvelu- sekä esiintymistaidon omaavia. Opastus tapahtuu vähintään suomeksi ja englanniksi, mutta muustakin kielitaidosta on hyötyä. Venäläisten matkailijoiden lisäksi lentoliikenteen kautta Lappeenrantaan saapuu saksalaisia ja itävaltalaisia, italialaisia, unkarilaisia sekä kreikkalaisia matkailijoita. Hakijan eduksi luetaan aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävissä, toimintaa tukevat harrastukset sekä kassatyön osaaminen.

Matkailuneuvojien paikkoja on avoinna yhteensä noin 12 nuorelle toimipisteissämme eri pituisin jaksoin.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi.

Hakuaika 17.1. - 28.2.2020 klo 15.00 saakka.

Kerro itsestäsi valokuvan kera sekä mielestäsi parhaista Lappeenrannan elämyksistä. Pidämme videoesittelyistä osana hakemusta.

Mahdolliset haastattelut ja päätökset tehdään maaliskuun aikana, ja kaikille ilmoitetaan ko. valinnoista sähköpostitse.


Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Yhteyskoordinaattori Alla Niemi, alla.niemi@lappeenranta.fi , p. +358 40 667 1755

Matkailuneuvonta
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenrannan kaupungin organisaatiossa työskennellään ketterästi ja asiakaslähtöisesti yli hallinnollisten rajojen.

Asiakokonaisuuksiin keskittyvät konsernihallinnon tiimit tuottavat palveluja toimialoille, joiden keskinäisellä yhteistyöllä edistetään asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja seudullista elinvoimaisuutta.

Yhteistyö Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja elinkeinoelämän kanssa on keskeistä kaikilla toimialoilla varhaiskasvatuksesta yrityspalveluihin asti. Suomen ilmastopääkaupungissa suunnannäyttäjänä on kestävä kehitys.

Vuoden 2017 alussa tiivistetty ja kevennetty kaupungin organisaatiorakenne on luotu tulevaisuuden kaupungille, joka on valmiina työskentelemään maakuntahallinnon rinnalla seudullisesti, mutta samalla kansainvälisesti 2030-luvulle yltävän strategiansa mukaisesti.

Kaupungin organisaatio jakautuu konsernipalveluihin, hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialaan sekä elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialaan. Kaupunkikonserniin kuuluu lisäksi yhtiöitä ja yhteisöjä. Kaikkiaan organisaatiossa työskentelee noin 2200 osaajaa.

Lappeenranta on savuton työpaikka.