Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Ohjaaja, Hyvinkään vammaisten asumispalveluyksikkö, Viisikko - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Vilisten kesä tulee myös meille Viisikkoon ja nyt haemme kesän ajalle sydämellisiä ohjaajia tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Viisikko on viiden kehitysvammaisen aikuisen ryhmäkoti ja ryhmäkoti sijaitsee Hyvinkään keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Viisikon asukkaat asuvat ryhmämuotoisessa asumisyksikössä ja ohjaajat ovat asukkaiden saatavilla jokaisena viikonpäivänä. Asumisyksikön ohjaajat ovat osa vammaispalvelun asumisen tiimiä.

Haettavan ohjaajan työaika painottuu pääsääntöisesti klo 7-21 välille. Työtä tehdään asukkaiden kotona ja lähtökohtana on asukkaiden yksilöllisyyden, sekä yhteisen kodin kunnioittaminen. Viisikon asukkaat tarvitsevat apua arkielämän toiminnan ohjauksessa ja osallistamisessa yhteiskunnan toimintoihin. Viisikossa elämme asukkaiden kanssa aktiivista arkea. Asukkaiden toiveena ohjaajille on, että heillä on kiinnostusta pitää yhteisöllisyyttä yllä erilaisten tekemisten keinoin, mm. leipominen, lenkkeily, lautapelit.

Työyhteisössämme pääset käyttämään omia vahvuuksiasi ja meillä saa myös kuulua nauru. Arvostamme aitoa halua ja sitoutuneisuutta työskennellä kehitysvammaisten henkilöiden parissa. Ensiarvoisen tärkeää on asiakaslähtöinen työote ja saada asukkaita elämään oman näköistään elämää. Arvostamme toimintakykyä edistävää, ylläpitävää ja kannustavaa työotetta. Hakijavalintaa tehdessämme asiakaslähtöinen työtapa, kehitysvamma-alan tuntemus ja kokemus, oma-aloitteisuus, hyvät ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidot sekä positiivinen työote katsotaan eduksi.

Edellytämme asukkaiden osallisuuden ja itsemääräämisoikeuden huomioimista ja kunnioittamista. Lisäksi tehtävä edellyttää hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. On tärkeää, että hallitset vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät tai sinulla on innokkuutta menetelmien opiskeluun. Kelpoisuusehtona edellytämme soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai muu alan soveltuva tutkinto. Voit olla myös alan opiskelija, jolla on suoritettuna ammattitason vaadittava määrä opintoja. Katsomme eduksesi voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassin.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet 1.6-31.8.2023 välisellä ajalla.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy sote-tes mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu Keusoteen sekä rekrytointiin ja näe tehtävään vaadittavat luvat työpaikkasivustomme kautta. Avaa tästä Keusote rekrysivusto
Lisätiedot antaa Vilmakodin esimies Nina Eskola, 040 304 7018, nina.eskola@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat