Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Ohjaaja, Järvenpään kehitysvammaisten asumisyksikkö, Lampipuisto - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Tule kesätyöntekijäksi Keski-Uudenmaan sydämeen! Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä alan opiskelijoita kesäajan sijaisuuksiin Järvenpään Lampipuiston asumisyksikköön.Tehtävä sijoittuu pääsääntöisesti kesä-elokuulle, mutta voimme räätälöidä työsuhteen keston sinulle sopivaksi. Haettavien kesätyöntekijöiden työaika painottuu pääsääntöisesti klo 7-21 välille, työ voi sisältää myös yötyötä.

Lampipuisto sijaitsee Järvenpäässä lähellä keskustan palveluita. Rakennus on kolmikerroksinen kerrostalo. Lampipuistossa tuotetaan asumispalvelua vammaispalvelulain mukaisesti. Asiakaspaikkoja Lampipuistossa on yhteensä 19.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee ryhmäkoti, jossa asuu viisi (5) autisminkirjon asiakasta. Ryhmäkodilla asiakkaat tarvitsevat paljon tukea arjessa sekä struktuurit ovat heille tärkeitä.

Toisessa ja kolmannessa kerroksessa asuu tuetun asumisen asiakkaita, asuntoja on yhteensä 14 kpl. Tukiasumisen asiakkaiden kanssa suunnitellaan yhdessä arkeen ohjausaikoja, jolloin ohjaaja on asiakkaan tukena sovituissa asioissa. Asukkaat ovat pääsääntöisesti nuoria aikuisia, jotka tarvitsevat tukea ja valmennusta mahdollisimman itsenäisen elämän harjoitteluun.

Asiakkaiden kanssa tehdään töitä yhdessä suunnitellen, itsenäisyyttä ja osallisuutta tukien sekä huomioiden. Työ asiakkaiden kanssa on ihmislähtöistä, asiakkaan omaa näkemystä kunnioittavaa ja tukevaa. Arvostamme erityistä osaamista autismityöstä sekä asiakkaan tukemisesta itsenäiseen elämään.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai muu alan soveltuva tutkinto. Voit olla myös alan opiskelija, jolla on suoritettuna ammattitason vaadittava määrä opintoja. Katsomme eduksesi voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassin, mikäli työ sisältää keittiötyötä.

Tiedot palvelussuhteesta

  • Määräaikaiset työsuhteet (2-3 kpl) 1.6.-31.8.2023 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan sote-tes:n mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin, Keusoten tehtäväkohtaisiin palkkoihin ja näet vaadittavat luvat sivuiltamme: Avaa sivu tästä.
Lisätiedot antaa esimies Nina Hintikka, 050 497 2821, nina.hintikka@keusote.fi. Hakuaika päättyy 25.5.2023 klo 14.00. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Lähteenkuja 3, Järvenpää

Sinulle suositellut työpaikat