Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Ohjaaja, Kehitysvammaisten asumispalveluyksiköt, Kellokoski - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Tule tekemään yhteistä kesää asukkaidemme kanssa, Kellokosken vammaispalveluiden asumisyksiköihin. Haemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä alan opiskelijoita kesäajan sijaisuuksiin. Tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle, mutta voimme räätälöidä myös työsuhteen keston sinulle sopivaksi. Tuusulan Kellokoskella on kolme asumispalveluyksikköä, Kolmiapila, Kangasrousku ja Sointula, yksikkömme sijoittuvat pientaloalueille.

Kolmiapila on kuusipaikkainen ympärivuorokautisesti valvottu ryhmäkoti. Ryhmäkoti tarjoaa pitkäaikaista asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille. Asukkaat ovat vaikeastivammaisia aikuisia, jotka tarvitsevat apua kaikissa päivittäisissä toiminnoissaan. Asukkailla on käytössään erilaisia apuvälineitä.

Kangasrousku on kuusipaikkainen ympärivuorokautisesti valvottu ryhmäkoti. Ryhmäkoti tarjoaa pitkäaikaista asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille. Asukkaat tarvitsevat tarpeidensa mukaan, niin sanallista kuin fyysistä avustamista päivittäisissä toiminnoissaan. Muutamalla asukkaalla on käytössään erilaisia apuvälineitä.

Sointula on 17 paikkainen ympärivuorokautisesti valvottu ryhmäkoti, joka jakautuu ryhmäkotiin (12 paikkaa), sekä pihalla olevaan rivitaloon (5 paikkaa). Sointula tarjoaa pitkäaikaista asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille. Asukkaat tarvitsevat tarpeidensa mukaan, niin sanallista kuin fyysistä avustamista päivittäisissä toiminnoissaan. Usealla asukkaalla on käytössään erilaisia apuvälineitä.

Arvostamme aitoa halua ja sitoutuneisuutta työskennellä kehitysvammaisten henkilöiden parissa. Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä rohkea työote ovat työssämme tarpeen. Ensiarvoisen tärkeää on asiakaslähtöinen työote ja saada asiakkaita elämään oman näköistään elämää. Otamme huomioon ja vahvistamme asiakkaan omaa toimintakykyä, vastuunottoa, itsenäisyyttä, valinnanvapautta ja positiivista uskallusta. Asiakkaidemme mielestä hyvä ohjaaja kunnioittaa asiakasta ja antaa hänen elää omaa elämäänsä, kohtelee asiakasta kuin aikuista ihmistä.

Yksiköissä työskentelee ammattitaitoinen henkilöstö, joista suurin osa on sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneita lähihoitajia.

Tarjoamme tilaisuuden ihastua vammaisalan työhön. Mukavan ja lämminhenkisen kesätyöpaikan, jossa opit paljon uutta ja tapaat mielenkiintoisia ihmisiä. Kesällä pääset nauttimaan aurinkoisista päivistä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai muu alan soveltuva tutkinto. Voit olla myös alan opiskelija, jolla on suoritettuna ammattitason vaadittava määrä opintoja. Katsomme eduksesi voimassa olevat lääkeluvat sekä hygieniapassin, mikäli työ sisältää keittiötyötä.

Tiedot palvelussuhteesta

  • Määräaikaiset työsuhteet (7 kpl) 1.5.-31.8.2023 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan sote-tes:n mukaan. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin, Keusoten tehtäväkohtaisiin palkkoihin ja näet vaadittavat luvat sivuiltamme: Avaa sivu tästä.
Lisätiedot antaa Asumisen esihenkilö Heidi Jefimoff, 040 304 7683, heidi.jefimoff@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 27.4.2023 klo 14.00. Kontaktoimme ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.


Osoite: Nystenintie 4, Tuusula

Sinulle suositellut työpaikat