test

Kesätyö perusterveydenhuollon sairaalapalveluissa

Hakuaika päättyy  31.5.2023 15:00

TEE HYVÄ DIILI JA TULE MEILLE KESÄDUUNIIN!

Haemme Kanta-Hämeen hyvinvointialueen perusterveydenhuollon sairaalapalveluille sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Meillä on tarjolla keikkoja ja eri pituisia kesäsijaisuuksia alan opiskelijoille ja osaajille.

Saat itse vaikuttaa kesääsi!
Voimme räätälöidä Sinulle sopivia työjaksoja, neuvotella sijaisuuden ajankohdasta, pituudesta sekä siitä, minkälaisia vuoroja voit ja haluat tehdä ja missä yksiköissä.

Voit tulla sairaalan dynaamisille osastoille tai työskennellä ensiluokkaista hoitoa antavassa kotisairaalassa Forssassa ja Riihimäellä.
Voit tulla rauhassa tutustumaan ennen sijaisuuden alkamista yksikköön ja työskennellä ylimääräisenä tekijänä, maksamme tutustumisajalta palkan sijaisuuden palkanmaksun yhteydessä.

Lupaamme perehdyttää Sinut hyvin ja tuemme työtäsi jatkuvasti.
Kaikissa yksiköissä työskentelee alan parhaita ammattilaisia tekemässä laadukasta, ihmisläheistä hoitotyötä. Työhyvinvointiin kiinnitetään koko organisaatiossa erityistä huomiota, vain hyvinvoiva henkilöstö pystyy antamaan parasta mahdollista hoitoa asiakkaille/potilaille.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Mitä aiemmin haet, sitä paremmin tienaat!
- Hae helmikuussa, saat 20% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae maaliskuussa, saat 10% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae huhti-toukokuussa, saat 8% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesti palkasta
Tule vähintään kolmeksi kuukaudeksi töihin, maksamme sinulle lisäbonuksen töiden päätyttyä! Tarkemmat tiedot rekrytointilisästä saat lähijohtajalta.
Lisäbonus koskee 24/7 työkohteita.

Hakeminen

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä pidämme haastatteluja jo hakuaikana. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Lisätiedot puhelimitse tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@omahame.fi
Kotisairaalan sijaisuudet
Riikka Hallikainen 050 3684336
Sari Valaja-Jokinen 040 6608728
Osastojen sijaisuudet:
Päivi Moilanen, 040 3305564 - Riihimäen sairaalan osasto 4
Salme Anttila, 019 758 5623 - Riihimäen sairaalan osasto 3
Virva Jäppinen, 046 9228801 - Vanajaveden osastot Hämeenlinna
Minna Mikkonen, 050 4365830 - Vanajaveden osastot Hämeenlinna
Erika Mantere, 03 6801403 - Janakkalan sairaalan akuuttikuntoutusosastot
Outi Uosukainen, 040 6526 598 - osaamiskeskus Forssa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Oma Häme - Kanta-Hämeen hyvinvointialue 1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon! Tutustu työnantajaan