KESÄTYÖ: Sairaanhoitaja ja kätilö - Kanta-Hämeen keskussairaala

Me Kanta-Hämeen keskussairaalassa etsimme Sinua kesätyöntekijä! Haemme nyt kesätyöntekijöitä sairaanhoitajan ja kätilön työtehtäviin. Työt ajoittuvat touko-syyskuulle 2021. Kerrothan meille hakemuksessasi osasto- ja erikoisalatoiveesi sekä minkä ajanjakson olet kiinnostunut työskentelemään.

Seuraavat yksiköt etsivät sairaanhoitajan sijaisia kesäksi:

- Somatiikan osastotoiminnot
- Psykiatrian osastotoiminnot
- Naistentaudit ja synnytykset
- Tehovalvonta ja päivystys
- Päiväsairaala ja dialyysi
- Varahenkilöstö
- Psykiatrian avohoito (intensiiviyksikkö)

Uskomme, että viihdyt meillä töissä, jos olet innostunut kehittämään omaa ammattitaitoasi ja hoitotyötä, kohtaat asiakkaat suurella sydämellä ja haluat panostaa kanssamme hyvään yhteistyöhön eri hoitoon osallistuvien henkilöiden kesken. Toivomme, että olet työtavoiltasi joustava ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Tietotekniikan perustaidot riittävät.

Voit olla jo alan kokenut konkari tai tulevaisuuden tekijä. Me perehdytämme Sinut. Saat osaavan henkilöstön tuen lisäksi monipuolisen ja vastuullisen työn. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn osana asiantuntevaa ja moniammatillista tiimiämme. Työ on osastosta riippuen päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä. Tervetuloa meidän osaavaan, uudistuvaan ja monipuolisesti palvelevaan perhesairaalaan Hämeenlinnaan!

Toteutamme haun yhteishakuna Kuntarekry -järjestelmän kautta. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Laitathan hakemuksesi pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Käytössä on koeaika. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tai kätilön tutkintoa, mutta huomioimme haussa myös opiskelijat, joilla on hakuajan päättymiseen mennessä 140 opintopistettä.

Kanta-Hämeen keskussairaala on ympärivuorokautisesti päivystävä, erikoissairaanhoidon ja asiakaspalvelun osaamiskeskus Hämeenlinnassa. Meille tärkeää on taata asiakkaillemme selkeät hoitopolut, otamme huomioon potilaan yksilölliset tarpeet ja takaamme helpon hoitoon pääsyn. Ennen kaikkea panostamme laatuun, turvallisuuteen ja erotumme muista ihmisen kokoisena perhesairaalana. Tuotamme erikoissairaanhoidon palveluita 11 kunnan alueella 171 000 asukkaalle, työkavereita meillä on 1900 kahdessa toimipisteessä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Kesätyöhakua hoitaa kootusti Kanta-Hämeen keskussairaalan rekrytointi. Lisätietoja rekry@khshp.fi / puh. 03 629 2692

Kanta-Hämeen keskussairaala
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.