test

KESÄTYÖ: Sairaanhoitaja/kätilö,erikoissairaanhoito

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:00

Me Kanta-Hämeen keskussairaalassa etsimme juuri Sinua! Haemme nyt eri yksiköihin kesätyöntekijöitä sairaanhoitajan ja kätilön työtehtäviin. Pääset tutustumaan tarkempiin yksiköitä koskeviin tietoihin alla olevan linkin kautta www.khshp.fi/rekry/kesatyot

Voit hakulomakkeella ilmoittaa, missä yksiköissä olet kiinnostunut työskentelemään. Kesätyö voi olla sinulle ponnahduslauta pidempiaikaiseen työsuhteeseen sairaalassamme.

Olemme panostaneet suunnitelmalliseen perehdytykseen ja räätälöimme perehdytyksesi oman osaamisesi mukaan. Meillä voit osallistua osana perehdytystä myös erilaisiin hoitotyön Taitopajoihin. Hoitoalan kesätyöntekijät voivat ennen työsuhteen alkua suorittaa LOVe -tentin ja tarvittavat näytöt. Lisäksi pääset tutustumaan Kantiksen muihin kesätyöntekijöihin KesäOlohuone-tapaamisissa.

Saat osaavan henkilöstön kollegiaalisen tuen lisäksi monipuolisen ja vastuullisen työn. Tarjoamme sinulle työn osana asiantuntevaa ja moniammatillista tiimiämme erikoissairaanhoidon parissa. Olet työtavoiltasi asiakaspalveluhenkinen, joustava ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Tervetuloa meidän osaavaan, uudistuvaan ja monipuolisesti palvelevaan ihmisen kokoiseen sairaalaan!

Sijaisuuksia voivat hakea jo valmistuneet sairaanhoitajat ja kätilöt tai alan opiskelijat yli 140 op.

Laitathan hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakuaikana. Käytössä on koeaika. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Kanta-Hämeen keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidon palvelujen tuottamisesta Kanta-Hämeen hyvinvointialueella. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sairaalan alueella on ilmainen pysäköintialue.

1.1.2023 toimintansa aloittava Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde.

Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja.

Tervetuloa joukkoon!

Kesätyöhakua hoitaa kootusti rekrytointiyksikkö. Lisätietoja paikoista ja osastojen yhteyshenkilöt löydät Kesätyö -verkkosivuilta www.khshp.fi/rekry/kesatyot

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittava Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon! Tutustu työnantajaan