Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia Lahdessa ja ympäryskunnissa.

Haemme kesäsijaisuuksiin kolmea (3) SAIRAANHOITAJAA ja/tai SAIRAANHOITAJAOPISKELIJAA (yli 140 op) kotiin vietävien palveluiden kotiutusyksikköön. Päätoimipaikka on Lahdessa, mutta toimit myös laajemmin koko yhtymän alueella.

Sairaanhoitajan työ kotiutusyksikössä on asiakkaan luona tapahtuvaa kokonaisvaltaista hoitotyötä kuntouttavan työotteen mukaisesti. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti sairaaloista kotiutuvia kotihoidon turvin tai ilman apuja asuvia henkilöitä. Kotiutuskäyntien lisäksi yksiköstämme hoidetaan turvapalveluiden auttajakäynnit.

Kotiutusyksikössä työskentelet kehittyvässä työyhteisössä. Hyödynnämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, sähkölukot ja toiminnanohjausjärjestelmä. Sairaanhoitajat tekevät 2-vuorotyötä ja ovat tarvittaessa kaikkien kotihoitoalueiden käytettävissä iltaisin ja viikonloppuisin.

Arvostamme asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullista ja itsenäistä työotetta ja iloista mieltä. Työssä korostuvat myös organisointi- ja paineensietokyky.

Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus, mutta myös sairaanhoitajaopiskelijat, jotka ovat suorittaneet yli 140 opintopistettä voivat hakea tehtävään. Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Ajokortti on työssä välttämätön.

Mikäli pystyt vastaanottamaan vain alle kolme kuukautta kestävän kesätyön niin olethan yhteydessä Sarastia Rekryyn:
www.sarastiarekry.fi tai puh. 03 621 3900.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme.
Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilöt heti sopivien osaajien löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Kati-Marjukka Pohjonen
puh. 044 416 3979

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotiutusyksikkö
Osoite: Niemenkatu 77, Lahti, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!