Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Tammistokoti, Järvenpää - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Oletko loistava tiimityöskentelijä ja elämänasenteeltasi positiivinen? Tammistokoti hakee vielä kesäsijaisia. Tammistokoti sijoittuu Jampankaaren palvelupihaan, joka tarjoaa monimuotoista asumista ikääntyneille ja mielenterveyskuntoutujille. Jampankaaren palvelupiha on monipuolinen, moniammatillinen ja vireä työyhteisö. Tammistokoti toimii palveluasumisen yksikkönä mielenterveyskuntoutujille, että ikäihmisten palveluasumisen yksikkönä.

Työssäsi toteutat laadukasta ja toiminnallista arkea tukevaa hoitotyötä sekä autat asukkaitamme elämään oman näköistään elämää. Toiminnassamme sekä työssämme työyhteisönä puhallamme yhteen hiileen ja meillä huumori näkyy ja tuntuu arjessa.

Voit olla konkari tai alalle opiskeleva. Tehtävän hoitamiseksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä iloista mieltä sekä avointa asennetta uuden oppimiselle. Työ on 3-vuorotyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on lähihoitajan tai sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tutkinto. Huomioimme myös alalle opiskelevat. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä esihenkilöihin. Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä työkokemuksestasi. Kontaktoimme hakijoita läpi hakuajan.

Voit olla myös yhteydessä esihenkilö Johanna Mannila, puh. 050 497 2023, johanna.mannila@keusote.fi.

Tiedot palvelussuhteesta:

  • Määräaikaiset työsuhteet sopimuksen mukaan 1.5.-30.9.2023 välisellä ajalla. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan sote-tes:n mukaan.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin, Keusoten tehtäväkohtaisiin palkkoihin ja näe vaadittavat luvat rekry-sivuiltamme: Avaa sivu tästä
Hakuaika päättyy 2.6.2023 klo 14:00Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Jampankaari 4, Järvenpää

Sinulle suositellut työpaikat