test

Kesätyö: Tutustu työelämään ja tienaa (Kesätyö, Keski-Suomen Hyvinvointialue)

Hakuaika päättyy  19.3.2023 15:45

Hei nuori, tule tutustumaan työelämään Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja ja meillä tehdään töitä hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden eteen.

Tarjoamme vuosina 2005-2008 syntyneille alle 18 -vuotiaille nuorille kesätöitä eri puolilla Keski-Suomea.

Kesätyö kestää 2 viikkoa, ja se tulee suorittaa yhdenjaksoisena.
Työsuhde ajoittuu kesä-heinäkuun (5.6.-31.7) väliselle ajalle. Työaika on 6 h/päivä + 30 min ruokatauko/päivä.

Kesäharjoittelijat toimivat hyvinvointialueen eri yksiköissä avustavissa tehtävissä. Avustavat tehtävät voivat olla mm: ulkoilua, hengailua ja kuulumisten vaihtoa ikäihmisten kanssa,
potilaiden vastaanottamista yhdessä hoitohenkilökunnan kanssa, siistiä toimistotyötä, puhtaanapitoa ja kaikkea muutakin.

Hakulomakkeella voit valita paikkakunnan ja ajanjakson, jolloin voit työskennellä. Lisäksi voit esittää toiveen, minne haluaisit kesäksi työllistyä Hyvinvointialueella.

Harjoittelun palkka on 390 euroa, sisältäen lomakorvauksen.

Hakuaika 20.2-19.3.2023.

Työpaikat arvotaan hakijoiden kesken ja valinnoista ilmoitamme sähköpostilla viimeistään 31.3.2023.

Johanna Savolainen
Rekrytointikoordinaattori
040 185 3820
johanna.m.savolainen@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan