Skip to main content
test
KESÄTYÖ: Tuusulan kotiutus- ja arviointiyksikkö - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Kotiutus- ja arviointiyksikkö palvelee ikääntyneitä henkilöitä, joiden kotiutuminen tai kotona pärjääminen edellyttää tarkempaa monialaista toimintakyvyn arviointia ja kohentamista sekä palvelutarpeen selvittelyä. Asiakkaat tulevat arviointijaksolle yleensä vuodeosastohoidon jälkeen, jossa ei ole enää akuuttia hoidollista tarvetta. Arviointijaksolla asiakkaan tilannetta arvioidaan ympärivuorokautisesti ja moniammatillisesti. Jakson tavoitteena on kotiutuminen. Asiakaspaikkoja on 14. Asiakkaan kokonaishoidon toteutukseen osallistuu moniammatillinen tiimi. Työtä tehdään tiiviisti omaisten kanssa.

Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoitotyö sekä asiakkaan kuntoutumisen edistäminen arjessa, toimintakyvyn arviointi, jatkohoidon suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Työ on 3-vuorotyötä ja käytössämme on työaika-autonomia, jonka mukaan on mahdollisuus vaikutta työvuoroihinsa. Työtehtävät voidaan räätälöidä osaamisen sekä koulutuksen mukaan.

Tehtävän hoitamiseksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, terveydenhuollon tutkintoa (LH/SH/TH) tai alan opiskeluja. Huomioimme haussa myös hakijat, joilla työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ei alan koulutusta.

Yksikkömme tarjoavat perehdytyksen, osaamisen sekä ammattitaidon kehittäminen sekä mahdollisuuden tehdä laadukasta ja hyvää hoitotyötä Keusoten yksiköissä.

Hae tehtävää sähköisen lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä kotiutus-ja arviointiyksikön esimieheen Birgit Gleisner, 050 497 2018, birgit.gleisner@keusote.fi tai vastaava sairaanhoitaja Anni Sahari, puh. 050 497 2896, anni.sahari@keusote.fi

Tietoja palvelussuhteesta:

  • määräaikaiset työsopimukset ajalle 1.5.-4.9.2022 jolloin vakituinen sekä määräaikainen henkilöstömme lomailee. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tehtäväkohtainen palkka määräytyy tutkinnon (LH: 2318,15 e/kk, SH 2646,07 e/kk) mukaan. Epäpätevän palkka on -5% tehtäväkohtaisesta palkasta. Maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää.
Virallinen hakuajan päättyminen on 31.7.2022 klo 21.00.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat