Iisalmen kaupungin nuorisopalvelut hakee neljää kesäohjaajaa ajalle 28.5. - 21.7.2021.

Tehtävänä on yläkouluikäisten Twist-kesätyössä olevien nuorten ohjaaminen. Twist-ryhmiä on 15 ja jokaisessa ryhmässä on 8 nuorta. Ohjaustyö on työparityötä ja jokaisessa ryhmässä on kaksi ohjaajaa, useimmissa on työparina nuorisotyöntekijä. Yksi kesäohjaaja ohjaa neljää ryhmää. Twistissä opetellaan työelämän pelisääntöjä työtä tehden. Tehtävinä on mm. siivousta ja ulkotöitä kaupungin tiloilla ja alueilla sekä kylillä ohjaajan opastuksella. Osa Twist-ryhmistä on teemallisia (esim. media, tapahtumajärjestelyt, kirjasto, taide). Kaikilla ryhmillä työhön sisältyy valokuvausta. Ryhmien teemat ja sisällöt, sekä lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.po1nt.fi/twist.

Hakijoiden toivotaan olevan alan opiskelijoita. Eduksi on kokemus nuoriso- ja/tai ohjaustyöstä sekä osallistava/osallistuva ja kannustava työote. Eduksi ovat myös valokuvaus- ja kuvankäsittelytaito, videoiden teko, leivonta, office-ohjelmien käyttö (mm. powerpoint, word), imovie-ohjelman tai vastaavan käyttö sekä tapahtumajärjestelykokemus. Työssä tarvitaan omaa autoa, sillä nuoria sekä työvälineitä kuljetetaan lähes päivittäin työkohteisiin eri puolille kaupunkia. Kesäohjaajien työaika on 38,25 tuntia viikossa ja työ sisältää myös muutamia iltoja.

Kesätyöhön haetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 15.3.2021 klo 15.30 mennessä.
Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työllisyysasiantuntija Maarit Tikkanen, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996. Päätös valinnoista ilmoitetaan 30.4.2021 mennessä kaikille hakijoille.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa www.kesaduuni.org

Millainen kotikaupunki Iisalmi on kesätöiden vuoksi kaupunkiin muuttaneen silmin? Katso video, jossa kesällä 2020 Iisalmessa asunut ja työskennellyt Jaana Kessel kertoo kokemuksistaan! Tutustu Jaanan kokemuksiin myös Instagramissa @koeiisalmi -profiilissa. Tietoa kesän 2021 edullisista asumisen vaihtoehdoista löydät www.iisalmi.fi/koeiisalmi -sivulta.

Lisätietoja

http://www.iisalmi.fi
http://www.po1nt.fi/twist

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja Twist-ohjaajien tehtävistä antaa nuorisotyön koordinaattori Tarja Immonen, puh. 040 545 4546, tarja.immonen@iisalmi.fi
Sähköiseen lomakkeeseen liittyvissä kysymyksissä: henkilöstöassistentti Sanna Kouvalainen, sanna.kouvalainen@iisalmi.fi, puh. 040 489 4025.

Iisalmen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointitoimiala
Osoite: 74100 Iisalmi

Me Iisalmessa rakennamme yhdessä onnellisten ihmisten ja hyvinvoivien yritysten kotikaupunkia.

Tullessasi töihin Iisalmen kaupungille, pääset tekemään merkityksellistä työtä osaavassa ja innostavassa yhteisössä - työtä, jolla mahdollistetaan ihmeitä

Iisalmen kaupunki - Savuton työpaikka Iisalmen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja