Kesätyö / ulkoaluetyöntekijä - Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin Elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialan kadut ja ympäristö vastuualue järjestää kesätöitä nuorille erilaisissa ympäristönhoidon tehtävissä.

Koululaisten (16 - 17 v) työtehtäviin kuuluu mm. istutus- ja pensasryhmien kitkentää, puhtaanapitoa ja puiden runkoversojen poistoa. Koululaisten työaika on 6 h/pv ja työtehtävät jakautuvat kesä- ja heinäkuulle, 4 viikon jaksoissa, (1.6. - 26.6.2020 ja 29.6. - 24.7.2020), yht. 22 koululaista, joista 6 työpaikkaa on Joutsenon keskustan alueella. Hakijat arvotaan ja sen perusteella kutsutaan töihin.

Opiskelijoiden (18 - 20 v) tehtäviin kuuluu ympäristön puhtaanapitoa sekä istutusten hoitoa vakinaisen henkilökunnan apuna. Opiskelijat tekevät täyttä työaikaa (38 h 45 min./vk) kuuden viikon jaksoissa 11.5. - 4.9.2020 välisenä aikana, yht. 24 nuorta, joista 6 työpaikkaa on Joutsenon keskustan alueella.

Ympäristönhoidon tehtävät soveltuvat reippaille, ulkoilmassa työskentelystä nauttiville (säällä kuin säällä) vastuullisille nuorille. Hyvät asiakaspalvelutaidot katsotaan eduksi.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakuaika päättyy 27.3.2020 klo 15.00.

Haastattelut pidetään viikolla 14 - 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja paikoista työnjohtaja Ulla Roiha p. 0400 673 018, sähköposti etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Kadut ja ympäristö
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme.

Lappeenrannan kaupungin elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimiala on täynnä rohkeaa ja aikaansaavaa osaamista.

Kaupungin kahdesta toimialasta elinvoima ja kaupunkikehitys luo edellytyksiä työpaikkojen ja asukkaiden määrän kasvulle. Merkityksellinen ja puhdas ympäristö, tehokas kaupunkirakenne, toimiva infra sekä yritysten kasvu ovat toimialan tavoitteita.

250 työntekijän voimin huolehdimme kaupunkisuunnittelusta, kaduista ja ympäristöstä, maaomaisuudesta, yrityspalveluista ja rakennusvalvonnasta. Kuntarajojen yli meillä työskentelee Etelä-Karjalan maaseututoimi ja Lappeenrannan seudun ympäristötoimi.

Lappeenranta on savuton työpaikka.