test

KESÄTYÖ: Välinehuoltaja

Hakuaika päättyy  28.2.2023 15:00

Etsimme välinehuoltajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle. Välinehuoltajia työskentelee hyvinvointialueella sairaaloissamme Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa sekä pienemmissä yksiköissä ympäri hyvinvointialuetta.

Välinehuollon yksikkö tuottaa puhtaita, desinfioituja, steriilejä ja toimintakuntoisia välineitä potilaiden tutkimus- ja hoitotarpeisiin. Välinehuolto huolehtii Kanta-Hämeen hyvinvointialueen asiakasyksiköiden välineiden huoltoprosessista.

Kesätyöntekijänä työtehtäviisi välinehuollossa kuuluu muun muassa välinehuoltoprosessin mukainen välineistön ja laitteiston huoltaminen joko välinehuoltokeskuksessa tai asiakasyksikössä. Välinehuoltajan työ on ajoittain nopeatempoista ja vaihtelevaa. Työ on kaksivuorotyötä ja työaika sijoittuu arkisin klo 7-22 välille ja viikonloppuisin klo 8-16 väliselle ajalle.

Arvostamme kykyäsi työskennellä itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja positiivisella otteella. Työssäsi toimit vastuullisesti yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa. Arvostamme lisäksi joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kokemusta välinehuoltotehtävistä sairaalaympäristössä tai terveydenhuollossa.

Tarjoamme uudelle työntekijälle hyvän perehdytyksen ja mukavan työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki. Saat mahdollisuuden osallistua yksikön omiin koulutuksiin esimerkiksi osastokokouksissa, joiden kautta pääset kehittämään ammatillista osaamistasi.

Edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta tai aloitettuja välinehuoltajan opintoja. Sinulla tulee olla suoritettuna näytöt osiosta: Välineiden puhdistaminen ja desinfiointi sekä Infektioiden torjunta välineiden huoltotyössä.

Tervetuloa mukaan työskentelemään osaavaan ja mukavaan työporukkaamme!

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Toivomme tiedusteluja ensisijaisesti välinehuoltopäällikkö Jaana Helenius jaana.helenius@omahame.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan