test

Kesätyö: vammaispalvelut Hml-Janakkala-Hattula

Hakuaika päättyy  31.5.2023 15:00

Mietitkö tulevan kesän töitä?

Tule meille töihin kehitysvammaisten asumisyksiköihin tai koululaisten loma-ajan hoitoon, jossa työ on vaihtelevaa ja monipuolista!

Voit olla sote-alan opiskelija tai jo valmistunut sosiaali- tai terveysalan ammattilainen. Tarvitsemme osaamistasi eripituisiin sijaisuuksiin touko-syyskuun välillä.
Meillä on asumisyksiköitä Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Janakkalassa sekä koululaisten loma-ajan hoito Janakkalassa. Asiakkaamme ovat eri-ikäisiä ja tarvitsevat hyvin erilaista apua ja tukea arjen toimintaan liittyvissä tilanteissa.

Tule meidän kanssa tekemään mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä ja lisäksi pääset osaksi mukavaa työ- ja asukasyhteisöä.
Edellytämme sinulta opintojen mukaista osaamista, positiivista ja arvostavaa asennetta sekä aktiivista työotetta. Me perehdytämme sinut työhösi, jotta saat hyvät valmiudet työskennellä asiakkaiden kanssa.
Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Räätälöidään sinulle sopiva kesätyö yhdessä.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas- ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttämiseen.Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.
Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Mitä aiemmin haet, sitä paremmin tienaat!
- Hae helmikuussa, saat 20% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae maaliskuussa, saat 10% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesta palkasta
- Hae huhti-toukokuussa, saat 8% lisäbonuksen tehtäväkohtaisesti palkasta
Tule vähintään kolmeksi kuukaudeksi töihin, maksamme sinulle lisäbonuksen töiden päätyttyä! Tarkemmat tiedot rekrytointilisästä saat lähijohtajalta.
Lisäbonus koskee 24/7 työkohteita.


Hakeminen

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Jätäthän hakemuksen pian, sillä edistämme hakua jo hakuaikana. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Soita rohkeasti, annamme mielellämme lisätietoja!
Hattulan Juteinikoti, kati.kopra@omahame.fi p. 050 378 8127
Hämeenlinnan asumispalvelut Jaakonkatu, eija.vertainen@omahame.fi p. 040 304 8199
Hämeenlinnan Matinkulma-kodit, liisa.salmela@omahame.fi p. 040 530 3124
Janakkalan asumispalvelut Pyhämäentie, sanna.niskavuori@omahame.fi p. 040 753 0961
Janakkalan Katajan loma-ajan hoito, anna.pensola@omahame.fi p. 050 039 7347

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon! Tutustu työnantajaan