test
Kesätyöhaku: lähihoitaja, pohjoinen alue; määräaikainen (ID5504) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 31.1.2022 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuuksia


Haemme nyt joukkoomme kesälomansijaisia vuodelle 2022. Meillä on tarjolla eripituisia, yli kolmen kuukauden sijaisuuksia. Kesälomakausi kestää toukokuusta syyskuuhun. Jos olet käytettävissä sijaisuuksiin alle 3 kk, ilmoittaudu Sarastia rekryyn https://www.sarastiarekry.fi/.

Sijaisuuksia voivat hakea jo valmistuneet lähihoitajat tai alan opiskelijat. Jos olet lähihoitajaopiskelija on sijaisuuden ajalle mahdollista solmia joustava oppisopimus myös alle 3 kk ajalle.

Ilmoitathan hakemuksessasi ensisijaiset mielenkiinnon kohteesi, sekä paikkakunnat, joiden alueilla voit työskennellä. Sijaisuuksia on tarjolla ikäihmisten asumispalveluissa, kotihoidossa, tk-sairaaloissa sekä terveysasemilla. Tässä haussa etsimme lähihoitajia Juukaan, Lieksaan ja Nurmekseen.

Siun sotella on kalustettuja soluasuntoja maakunnassa https://www.siunsote.fi/soluasunnot.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Lisätietoja: Rekrytointipalvelut rekry@siunsote.fi p. 013 330 4216.

Tehtäviä haetaan sähköisesti.

Joensuussa 22.12.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Katso myös Siun Soten kesätyörekrytoinneista toteutettava TE-live -lähetys Siun Soten kesätyöhaku on käynnissä - tule tutustumaan työmahdollisuuksiin!24.01.2022 kello 10.00, jossa kerrotaan lisää näistä työpaikoista ja työskentelystä Siun Sotella. Lähetyksen löydät TE-live sivustolta osoitteesta: Siun Soten kesätyöhaku on käynnissä - tule tutustumaan työmahdollisuuksiin! (te-live.fi) Voit seurata lähetystä livenä ja kysyä chatin kautta kysymyksiä aiheeseen liittyen. Voit myös lähettää meille lähetyslinkin kautta ennakkokysymyksiä, joita nostamme mukaan lähetykseen. Lähetys on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5504
  • 22.12.2021 - 31.1.2022 23:59
  • JuukaLieksaNurmesPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat