test
Kesätyöhaku: sairaanhoitaja, eteläinen alue; määräaikainen (ID5510) - Siun sote

Siun sotessa on haettavana 31.1.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuuksia

Haemme nyt joukkoomme kesälomansijaisia vuodelle 2022. Meillä on tarjolla eripituisia, yli kolmen kuukauden sijaisuuksia. Kesälomakausi kestää toukokuusta syyskuuhun. Jos olet käytettävissä sijaisuuksiin alle 3 kk, ilmoittaudu Sarastia rekryyn https://www.sarastiarekry.fi/.

Sijaisuuksia voivat hakea jo valmistuneet sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat tai alan opiskelijat yli 140 op.

Avoimia sijaisuuksia on ikäihmisten asumispalveluissa, kotihoidossa, terveyskeskussairaaloissa , terveysasemilla sekä mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Ilmoitathan hakemuksessasi ensisijaiset mielenkiinnon kohteesi, sekä paikkakunnat, joiden alueilla voit työskennellä. Sijaisuuksia on tarjolla Ilomantsissa, Kiteellä, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä.

Siun sotella on kalustettuja soluasuntoja maakunnassa https://www.siunsote.fi/soluasunnot.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Lisätietoja: Rekrytointipalvelut rekry@siunsote.fi p. 013 330 4216

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 22.12.2021

Katso myös Siun Soten kesätyörekrytoinneista toteutettava TE-live -lähetys Siun Soten kesätyöhaku on käynnissä - tule tutustumaan työmahdollisuuksiin!24.01.2022 kello 10.00, jossa kerrotaan lisää näistä työpaikoista ja työskentelystä Siun Sotella. Lähetyksen löydät TE-live sivustolta osoitteesta: Siun Soten kesätyöhaku on käynnissä - tule tutustumaan työmahdollisuuksiin! (te-live.fi) Voit seurata lähetystä livenä ja kysyä chatin kautta kysymyksiä aiheeseen liittyen. Voit myös lähettää meille lähetyslinkin kautta ennakkokysymyksiä, joita nostamme mukaan lähetykseen. Lähetys on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat