test
Kesätyöhaku: sairaanhoitaja, eteläinen alue; määräaikainen (ID5565) - Siun sote

Siun sotessa on haettavana 31.1.2022 mennessä SAIRAANHOITAJAN sijaisuuksia

Haemme nyt joukkoomme kesälomansijaisia vuodelle 2022. Meillä on tarjolla eripituisia, yli kolmen kuukauden sijaisuuksia. Kesälomakausi kestää toukokuusta syyskuuhun. Jos olet käytettävissä sijaisuuksiin alle 3 kk, ilmoittaudu Sarastia rekryyn https://www.sarastiarekry.fi/.

Sijaisuuksia voivat hakea jo valmistuneet sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat tai alan opiskelijat yli 140 op. Sijaisuuksia on avoinna mm. kotihoidossa, asumispalveluissa, terveyskeskussairaaloissa ja terveysasemilla sekä mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Ilmoitathan hakemuksessasi ensisijaiset mielenkiinnon kohteesi, sekä paikkakunnat, joiden alueilla voit työskennellä. Sijaisuuksia on tarjolla Liperissä, Polvijärvellä, Outokummussa ja Heinävedellä.

Siun sotella on kalustettuja soluasuntoja maakunnassa https://www.siunsote.fi/soluasunnot.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Lisätietoja: Rekrytointipalvelut rekry@siunsote.fi p. 013 330 4216

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 22.12.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat