test
Kesätyöhaku: vammaispalvelut, Siun sote; määräaikainen (ID5567) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 31.1.2022 mennessä kesäloman sijaisia vammaispalvelujen asumiseen ja työ- päivätoimintaan

Haemme nyt joukkoomme kesälomansijaisia kesälle 2022. Meillä on tarjolla eripituisia, yli kolmen kuukauden sijaisuuksia. Kesälomakausi kestää toukokuusta syyskuuhun. Jos olet käytettävissä sijaisuuksiin alle 3 kk, ilmoittaudu Sarastia rekryyn https://www.sarastiarekry.fi/.

Sijaisuuksia voivat hakea sosiaali- ja terveysalan tutkinnon suorittaneet (sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi) tai alalle opiskelevat tai muun alalle soveltuvan koulutuksen omaavat tai opiskelijat.

Ilmoitathan hakemuksessasi ensisijaisen työpaikkasi, missä haluaisit työskennellä. Tällä hakemuksella voit siis hakea vammaispalvelujen asumiseen ja työ- ja päivätoimintaan koko Siun soten alueelle. Meillä on vammaispalveluissa tarjolla kesäsijaisuuksia sairaanhoitajille, lähihoitajille ja ohjaajille sekä muutamia sijaisuuksia sosiaaliohjaajille. Muistathan mainita hakemuksessasi lääkehoidon osaamisesi.

Palkkaus määräytyy tehtäväkohtaisesti. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotella on kalustettuja soluasuntoja maakunnassa https://www.siunsote.fi/soluasunnot.

Lisätietoja: Rekrytointipalvelut rekry@siunsote.fi p. 013 330 4216.

Tehtäviä haetaan sähköisesti.

Joensuussa 22.12.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Katso myös Siun Soten kesätyörekrytoinneista toteutettava TE-live -lähetys Siun Soten kesätyöhaku on käynnissä - tule tutustumaan työmahdollisuuksiin!24.01.2022 kello 10.00, jossa kerrotaan lisää näistä työpaikoista ja työskentelystä Siun Sotella. Lähetyksen löydät TE-live sivustolta osoitteesta: Siun Soten kesätyöhaku on käynnissä - tule tutustumaan työmahdollisuuksiin! (te-live.fi) Voit seurata lähetystä livenä ja kysyä chatin kautta kysymyksiä aiheeseen liittyen. Voit myös lähettää meille lähetyslinkin kautta ennakkokysymyksiä, joita nostamme mukaan lähetykseen. Lähetys on katsottavissa myös jälkikäteen tallenteena.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat