Kesätyöntekijä - Keravan kaupunki

Kesätyöntekijä - Keravan kaupunki

Keravan kaupunki tarjoaa kesätöitä sadalle 16 - 17 -vuotiaalle nuorelle. Työ kestää yhden kuukauden kesä-heinäkuun välisenä aikana. Kesätyöstä maksetaan 800 euron palkka.

Töitä on tarjolla kaupungin eri toimipaikoissa. Työtehtäviä ovat avustavat tehtävät mm. viheraluetöissä, puhtaanapidossa, kirjastossa, päiväkodeissa, vanhustenhoidossa, lasten kesäleireillä ja maauimalassa. Tehtävät eivät vaadi varsinaisia ammattitaitoja.

Paikkaa voi hakea nuori, joka ei ole aikaisemmin saanut kesätöitä Kesätyö kutsuu -työnhaun kautta. Työskentelykuukauden aikana nuoren on oltava vähintään 16 vuotta täyttänyt ja alle 18 -vuotias. Kaikista hakijoista arvotaan 180 nuorta, jotka kutsutaan työhaastatteluun ja heistä 100 saa töitä.

Kesätyötä haetaan www.kuntarekry.fi -palvelun kautta ja linkki kesätyön hakuun löytyy Keravan nuorisopalveluiden Internet sivuilla www.keravannuorisopalvelut.fi. Hakuaika 1.- 28.2.2019.

Lisätietoja:
Ida Kanervo
040 318 3298
ida.kanervo@kerava.fi

Lisätietoja

http://www.keravannuorisopalvelut.fi

Ida Kanervo, 040 318 3298, ida.kanervo@kerava.fi

Keravan kaupunki, Vapaa-aikavirasto
Osoite: Kerava

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Kerava on savuton työpaikka.
Keravan kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Meille on tärkeää tarjota nuorille kokemus hyvästä kesätyöstä. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, joita ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja –todistus.

Tutustu työnantajaan