Kesätyöntekijä - Hyvinkään kaupunki

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 46 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.

KESÄTYÖNTEKIJÄ RAKENNUSVALVONTATEHTÄVÄÄN

Haemme
Haemme kesätöihin motivoitunutta ammattikorkeakouluopiskelijaa tai yliopisto-opiskelijaa Hyvinkään kaupungin Tilakeskukseen. Tilakeskus teettää rakennusten kunnossapito- ja peruskorjaustöitä kaupungin hallitsemissa kiinteistöissä.

Tehtävän kuvaus
Tehtävään kuuluu rakennusvalvojan ja projektipäällikön apuna suoritettavat monipuoliset valvontatehtävät sekä mm. korjaushankkeisiin liittyvät ensisijaisesti puitesopimuksiin perustuvat hankintatehtävät. Työ käsittää myös vakituisten valvojien kesälomien sijaistamiset. Työkohteet sijaitsevat Hyvinkään kaupungin alueella.

Toivomme sinulta
Edellytämme vähintään kahden vuoden ammattikorkeakouluopintoja tai yliopisto-opintoja rakennusalan työnjohdon tai rakennustekniikan opintosuunnalta. Arvostamme myös aikaisempaa talonrakennusalan ja korjausrakentamisen työmaakokemusta. Työ edellyttää liikkumista kohteiden välillä, joten ajokortti on välttämätön ja mahdollisuus oman auton käyttöön suotavaa.

Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä jämäkkää otetta työelämän perusasioissa.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän kehitys- ja uudistusmyönteisessä kaupunkiorganisaatiossa.

Työn kesto on 4.5. - 31.8.2020 tai sopimuksen mukaisesti. Työaika on 38 h 45 min / vko.
Palkkaus Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi -järjestelmän (työnumero 273138) kautta. Haku tehtävään päättyy sopivan henkilön löydyttyä tai viimeistään 15.3.2020. Hakemusasiakirjat ovat julkisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen, puh. 019 459 5097 marko.hytonen@hyvinkaa.fi, tai projektipäällikkö Sami Husu, puh. 019 459 4327, sami.husu@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen puh. 019 459 5097 tai projektipäällikkö Sami Husu puh. 040 670 4317

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö
Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.