Kesätyöntekijä - Liedon kunta

Kunnan kesätyöt

Kesätyöpaikkaa voi hakea 15-19 -vuotias lietolainen nuori (syntynyt 2002-2006), joka on täyttänyt 15-vuotta 31.5.2021 mennessä.

Arvottuihin kesätyöpaikkoihin palkataan nuoria, jotka eivät kesällä 2020 saaneet kunnalta kesätyöpaikkaa tai kesätyötukea. Jos viime vuonna saamasi työpaikka on peruutettu koronatilanteesta johtuen, voit myös hakea tänä vuonna. (Lue lisää: www.lieto.fi/kesatyo)

Kesätyöpaikkojen arvonta suoritetaan maanantaina 22.3. ja arvonnassa kesätyöpaikan saaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti kyseisellä viikolla. Liedon kunnan kesätyöntekijöiden perehdytystilaisuus pidetään torstaina 4.5. klo 16:00 joko etäyhteydellä tai Liedon kunnan valtuustosalissa. Tästä tiedotetaan kesätyöpaikan saaneita valintapäätöksen yhteydessä. Arvontamenettely: Arvonta suoritetaan aloittain. Osallistut ainoastaan niiden alojen osalta arvontaan, jotka olet valinnut hakemuksessasi.

Koronatilanne saattaa vaikuttaa kesätyöpaikkojen määrään. Valintapäätös ei ole vielä työsopimus. Työsopimukset allekirjoitetaan lähempänä varsinaisen kesätyöjakson alkamista.

Ikäihmisten hoiva ja huolenpito sekä työ toimintakeskuksessa (15 työpaikkaa):
Asukkaiden kanssa ulkoilua, pelaamista, lukemista, keskustelua ja musiikin kuuntelua yms. Työssä voi hyödyntää omaa soitto- tai laulutaitoa. Ruokailuun liittyviä keittiötöitä, ruokailussa avustamista, vaate- ja pyykkihuoltoon liittyviä tehtäviä.

Keittiötehtävät (8 työpaikkaa):
Keittön aputyöt, pöydän kattaminen, voileipien tekeminen, kahvin keittäminen, astianpesukoneen täyttö/tyhjennys, pöytien pyyhkiminen, roskien vienti.

Siivous (23 työpaikkaa):
Ylläpito- ja perussiivoustyötä siivoojan opastuksella. Työ voi sisältää mm. ikkunanpesua, kalusteiden puhdistusta ja päiväkodeissa esim. lelujen puhdistusta.

Lastenhoito (15 työpaikkaa):
Lasten kanssa leikkimistä ja pelaamista sisällä ja ulkona. Metsäretkille osallistumista, lelujen pesua, lakanoiden vaihtoa yms. päiväkotityöhön liittyviä tehtäviä.

Puistotyö ja kiinteistöhoito (6 työpaikkaa):
Viheralueiden hoito ja kunnossapitötyöt esim. kitkentä, kesäkukkien hoito, puhtaanapitotyöt. Kiinteistönhoidon tehtäviin kuuluu nurmikon leikkausta, roskien keräämistä, rakennuksien ja ulkokalusteiden maalausta, kirvesmiehen avustavat tehtävät. Kiinteistöhoidon tehtävien hoitaminen edellyttää oman kulkuvälineen käyttöä.

Haastattelujen kautta valitaan kesätyöntekijät seuraaviin paikkoihin:

- Zoolandia
- Liedon Vanhalinna
- Nautelankosken museo
- Lasten ja nuorten liikunta- ja leiritoiminta

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Matias Kotaniemi 050 439 9822, matias.kotaniemi@lieto.fi

Liedon kunta, Työllistäminen
Osoite: Kirkkotie 13, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Yhteystiedot

http://www.lieto.fi