Skip to main content
test
Kesätyöntekijä - Tohmajärven kunta

Tohmajärven kunta työllistää tänä vuonna 23 tohmajärveläistä 15-25 -vuotiasta nuorta kesätyöhön. Etusija on alle 19-vuotiailla nuorilla, joilla ei ole aikaisempaa palkkatyökokemusta.

Kesätöitä on seuraaville toimialoille:

Kehittämispalvelut tarjoaa kahdelle nuorelle kesätyön heinäkuussa, tehtävinä mm. puisto- ja puutarhatyön avustavat tehtävät puutarhurin kanssa, kunnanviraston matkailuinfon päivittäminen sekä Tohmajärven historiahenkilöiden kuvaukset.

Kirjasto- ja kulttuuripalvelut; yhdelle nuorelle neljän viikon työjakso kesäkuussa. Tehtävänä yleisiä kirjaston aputöitä, hyllyjen järjestelyä ym.

Kiinteistöpalvelut; kahdelle nuorelle kesäkuussa ja kahdelle heinäkuussa neljän viikon työjakso. Tehtävinä yleisiä kiinteistöhuollon aputöitä, ympäristön siisteydestä huolehtimista ym.

Liikkuvalla työpajalla yhdelle nuorelle kesäkuussa ja yhdelle heinäkuussa erilaisia ulkotöitä, kuten yleisten uimarantojen kunnossapitoa ja muuta ympäristöstä huolehtimista.

Varhaiskasvatus; neljälle-viidelle nuorelle kahden ja neljän viikon työjaksoja päiväkodin avustavia tehtäviä, Tikkalan päiväkodissa kesäkuussa ja Käenpesän päiväkodissa kesä- ja heinäkuussa.

Liikunta- ja nuorisopalveluissa neljälle nuorelle neljän viikon työjakso kesäkuussa; apuohjaajan tehtäviä esimerkiksi uimakoulussa, retkillä ja toimintapäivissä.

Musiikkiopisto hakee Tohmajärvelle kahta kesäsoittajaa ajalle 26.6. - 21.7.2023. Työtehtäviin kuuluu pitää yllä ja esittää 20-30 minuutin ohjelmistoa sopimuksen mukaan erilaisissa kunnan tilaisuuksissa sekä esim. kesäkahvioissa.

Lisätietoja edellä mainituista kesätyöpaikoista työllisyyskoordinaattori Sari Vesaselta p. 050 433 5802.


LOMITUSPALVELUT tarjoaa kesätyöpaikan kolmelle nuorelle:

Haluaisitko sinä olla osana suomalaisen ruuan tuotantoketjua? Nyt sinulla olisi erinomainen tilaisuus päästä tutustumaan ja kokeilemaan, miltä merkityksellinen työ eläinten parissa tuntuu. Tohmajärven alueen maatalouslomituspalveluissa on tarjolla kaksi neljän viikon työjaksoa maatalouslomituksen avustavissa tehtävissä. Työ tapahtuu kokeneen työntekijän työparina. Työt koostuvat sekä aamu- että iltavuorosta.

Lomituspalveluiden hallinnossa on tarjolla kesäkuussa neljäksi viikoksi toimistotehtäviä sekä mahdollisia tilakäyntejä yhdelle nuorelle.

Lisätietoja lomituspalveluiden tehtävien sisällöstä voi kysyä lomituspalveluesihenkilö Ulla Juvoselta p. 040 105 4044.

Lisätietoja

http://www.tohmajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Vesanen p. 050 433 5802, sari.vesanen@tohmajarvi.fi

Lisätietoja

Tohmajärven kunta

Tohmajärven kunta työllistää noin 250 henkilöä sivistystoimen, varhaiskasvatuksen, talouden ja hallinnon, teknisen toimen, lomituspalvelun ja Keski-Karjalan musiikkiopiston tehtäviin. Kesätyöpaikkoja on tarjolla useilla aloilla.


Osoite: Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi
Tohmajärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat