Skip to main content
test
Kesätyöntekijä - Kangasniemen kunta

Kangasniemen kunta tarjoaa kesätyötä kahdelle nuorelle nuorisotoimeen ajalle 1.6.-30.6.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviin kuuluu leirien ja tapahtumien järjestäminen sekä muut tehtävät yhdessä nuorisotoimen henkilöstön kanssa. Työ saattaa sisältää iltatyötä. Työaika on 34 h/vko ja palkka 950 €/kk, joka sisältää lomakorvauksen.
Tehtävä soveltuu lukiolaiselle, joka on hakeutumassa alan koulutukseen tai alalla jo opiskelevalle.
Kerro kohdassa "vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään" esimerkiksi seuraavia asioita:
Kerro hieman itsestäsi.
Millainen kesätyöntekijä olisit?
Miksi haet kesätöitä?
Missä olet hyvä?

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marko Illi, p. 040 554 5433, marko.illi@kangasniemi.fi
Janna Kuituinen, 040 589 0225, janna.kuitunen@kangasniemi.fi
Marika Manner p. 040 703 0592, marika.manner@kangasniemi.fi

Lisätietoja

Kangasniemen kunta

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväkylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

Noin 6000 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärvi Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Lisäksi vireillä on useita kerros- ja rivitalohankkeita. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella.

Kunnan päästrategiaan kuuluu, että asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistetään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Ennaltaehkäisevä työ ulottuu asukkaisiin ja asiakkaisiin kaikkina ikäkausina. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan aktiivisen työhyvinvointitoiminnan avulla. Henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunut toimimaan asiakkaiden hyväksi.


Osoite: Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi

Sinulle suositellut työpaikat