Skip to main content
test
Kesätyöntekijä - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan kesätyöpaikkoja on tarjolla monipuolisesti eri työyksiköissä.

Sotkamon kunnan kesätyöpaikkoja on tarjolla monipuolisesti eri työyksiköissä. Kesätyöpaikkoihin haetaan alle 20-vuotiaita koululaisia, opiskelijoita ja nuoria, jotka tulevat tekemään sellaisia avustavia tehtäviä, joissa ei edellytetä tiettyä tutkintoa taikka ammattitaitoa. Osassa tehtävistä kuitenkin tarvitaan T- tai B luokan ajokorttia tai 18 vuoden ikää.

Sivistyksen toimialalla kesätyöpaikkoja on varhaiskasvatuksessa. Varhaiskasvatuksessa kesätyöntekijät työskentelevät päivikotiapulaisina. Päiväkotiapulainen avustaa lapsiryhmässä, kattaa pöytiä ennen ruokailua, hakee ruokakärryn keittiöltä, huolehtii ryhmätilojen siisteydestä, avustaa päivälevon ja pyykkihuollon tehtävissä.

Teknisellä toimialalla kesätyöpaikkoja on erityisesti siivouspalveluissa ja puisto- ja liikunta-alueden kunnossapidossa. Siivouspalveluissa kesätyöntekijät osallistuvat koulujen ja kirjaston perussiivoukseen, ja kirjastossa tehtäviä ovat perussiivouksen lisäksi kirjojen ja hyllyjen puhdistus. Puistoalueiden kesätyöntekijät leikkaavat ja trimmavat ruohoa, istuttavat ja hoitavat kesäkukkia ja osallistuvat muihin yleisten alueiden hoitoon ja kunnossapitoon liittyviin tehtäviin. Ruohonleikkuutyössä olisi hyvä olla vähintään traktorin ajokortti. Liikunta-alueilla tehdään kenttien hoitoa ja lanausta, sekä muita liikuntapaikkojen ja taukopaikkojen (kodat ja laavut) huoltotoimia. Ajokortti liikunta-alueen tehtävissä on tarpeellinen. Tänä kesänä myös vesilaitokselle haetaan yhtä kesätyöntekijää avustaviin raivaus-, maalaus- ja pieniin huoltotehtäviin, tässä tehtävässä vaatimuksena on kahdeksantoista vuoden ikä.

Kesätyön kesto on yksi kuukausi. Palkkaus on työehtosopimuksen (KVTES) mukainen kesätyöntekijän palkka ja se on tehtävästä riippuen vähintään 952,7 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja

https://www.sotkamo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallinto- ja henkilöstöjohtaja Riikka Boren, riikka.boren@sotkamo.fi, p. 040 198 6318

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Hallintopalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Sinulle suositellut työpaikat